5cm over kist

Dumanikara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
1.942
1.520
133
34
İki defadir şiddetli agri yasarak adet oldum. Doktora gittim hemen, ultrasonda 5 cm över ksit var. Kalirsa ilerde çocuğunun olmama ihtimali var dedi ve simdilik ilaç kullanacagiz . geçemeye baslamazsa göbekten girip temizlememiz gerekiyor dedi.

Kadim dogumcu arkadasimla konuştuğumda hemen göbekten girdirme dedi. Korkma olmeyeceksin diyerek geliştirdi ama sizce telaş yapmam lazim mi?

Bunu yasayanlar var mi hemen yumurtalıklarima zarar veriri mi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Merhaba
Aynı soru bende de var. İlaç tedavisi görüyorum şuan azda olsa küçülme gözlerse doktor bebek isteyecek.

Ben yasamistim.birkaç ay dogum kontrol hapi kullandim geçmedi laparoskopik oldum.ilk ameliyatimi anakarada olmuştum 8 sene önce bayindir hastanesinde.ameliyatima beyin cerrahi girmişti yumurtaliktaki kisti hassas olarak temizlenm esi için.sonra tekrar oldum antalyadaydim yani siradan bir ameliyatti.ama şimdiki aklim olsaydi Saracoğlu nun soğan kürünü denerdim mutlaka.bence ameliyatlar yumurtaliklara biraz zarar verebilir.

Soğan kuru evet denemeye basliyacagim bende hemen bir arastirayim .

Ama ilaçla birlikte yapmak nasıl olur bilmiyorum.

over kist asabiyet yapar mi ?

Öncelikle geçmiş olsun canım bende de aynı sorun var bundan 5 sene önce başladı doktora gittiğimde biri 6 diğeri 8 cm kistler çıktı doktorun bana dediği acil ameliyat ve ameliyat 'tan sonra çocuğun olmicak demesi beni çok uzmustu ben ilaç tedavisi istemiştim doktor herhangi bir değişiklik olacağını düşünmüyorum söylemişti ama yinede ben istiyorum diye bana 15 gün tedavi verdi sonra gel dedi ben düzenli ilacımı ictim ve 15 gün soğan kuru uyguladim ve ultrasyonda kistlerin birer cm küçüldüğünü gören doktor inanamadi kistler 2 ay içinde tamamen bitti sende bir dene derim arkadaşım malesef benimki sorunlu kistler tekrar tekrar yeniliyor ben iki kez ameliyat yaşadım sonrasında tekrar geçmiş olsun

Soğan kuru evet denemeye basliyacagim bende hemen bir arastirayim .

Ama ilaçla birlikte yapmak nasıl olur bilmiyorum.

over kist asabiyet yapar mi ?

Gecen ay kist oldu 4 cm lik doğum kpntrl hapi ile soğan kurunu bir kullandim 10.gün kontrolde kistim gitmişti.kürü ve ilaci beraber kullanabilirsin

Yaa tesekkur ederim kozlar. Hepinize çok çok geçmiş olsun. Psikolojik bilinmez ama kasiklarimda agri hissediyorum soğan kurunude muhakkak uygulayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…