• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5buçukta uyanan kaç bebek var

yeliztosun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
20
0
86
Bursa
oğlum 4bçk aylık.uyku düzenini kendisi kurdu.arada aksamalar olsada gece uykusuna 6 da yatıor bazen zorla 7ye kadar oyalıom ama ona kalsa 5buçkta başlıo uyut demeye:) fakat sabahları 5-5bçk-6 da kalkıo.şu ara nedense emmeye uyanınca saat kaç olursa olsun uyanıo.onuda anlayabilmiş değilim.1saat kadar uyanık kalıo.oğlum uyumasını sevio bu anlamda şanslıyım.uyku saatlerini ayarlamam konusunda yardımlarınızı deneyimlerinizi bekliorum.sevgiler.......

oğlum 4bçk aylık.uyku düzenini kendisi kurdu.arada aksamalar olsada gece uykusuna 6 da yatıor bazen zorla 7ye kadar oyalıom ama ona kalsa 5buçkta başlıo uyut demeye:) fakat sabahları 5-5bçk-6 da kalkıo.şu ara nedense emmeye uyanınca saat kaç olursa olsun uyanıo.onuda anlayabilmiş değilim.1saat kadar uyanık kalıo.oğlum uyumasını sevio bu anlamda şanslıyım.uyku saatlerini ayarlamam konusunda yardımlarınızı deneyimlerinizi bekliorum.sevgiler.......

benim oğlumda doğduğundan itibaren 5buçukta kalkıyordu.hatta bazen 5 buçuğuda beklemeyip sabah ezanından önce bile uyanıyordu.ben bi çözüm bulamamıştım.geceleri geç yatırdım,gündüzleri az uyuttum ama ne yaptıysam nafile aynı saatte hiç şaşmadan uyanıyordu:53:
şuan 14 aylık 6buçuk -7 gibi uyanıyor.yani değişsede bu kadar değişti.ama bunada şükür tabi.:46:

Back