• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5buçuk haftalık hamileyim ama belirtilerim yok

sekeresmer2010

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
23
0
16
Edirne
kızlar dün sağlık ocağına gidip kan testi raporlarımı aldım 5buçuk haftalık hamileymişim ama şuan hiç belirti bulantı falan yok bu normalmi daha erkenmi sizce?

bulantı kusma olması sart degıl.olursada genelde 6 haftayken baslar. bende tıksınme halsızlık olmustu 1 kez kusmustum.ılk haftalarda kasık agrısı oldu bukadar.merak etme ılerleyen aylarda belırtılerı fazlasıyla goreceksın rahatına bak:)

kızlar dün sağlık ocağına gidip kan testi raporlarımı aldım 5buçuk haftalık hamileymişim ama şuan hiç belirti bulantı falan yok bu normalmi daha erkenmi sizce?

bende 6 haftalık hamileyim , su ana kadar bulantı kusma ,rahatsızlık verici hiçbr belirti yok cok sükür ,bu hafta biraz bulantı olur gibi okadar ,inşallah rahat geçer herkesin hamileliği dilerimki...

bende 6 haftalık hamileyim , su ana kadar bulantı kusma ,rahatsızlık verici hiçbr belirti yok cok sükür ,bu hafta biraz bulantı olur gibi okadar ,inşallah rahat geçer herkesin hamileliği dilerimki...

sen hiç kalp atışını hissediyormusun ben sanki hissediyorum . bulantım hala yok bu arada iyimi kötümü bilmiyorum..

Back