• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5aa kalitede emriyonun genetiği bozuk olurmu

Esmer kadn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2022
53
13
3
28
Arkadaşlar merhaba 3 defa tüp bebek yatırdım ve 3 negatif sonuç aldım doktorum histereskobi yaptı rahimde bir sorun çıkmadı çizik attildi bende polikistikover oldugumu söyleniyor ama âdetlerim düzenli eşimde sper düşüklüğü var 5gun embriyosu transfer edilmişti 5aa kalitede genetiği mi bozukmu acaba diye şüpheye düştüm benim gibi olanlar varmı bana yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar merhaba 3 defa tüp bebek yatırdım ve 3 negatif sonuç aldım doktorum histereskobi yaptı rahimde bir sorun çıkmadı çizik attildi bende polikistikover oldugumu söyleniyor ama âdetlerim düzenli eşimde sper düşüklüğü var 5gun embriyosu transfer edilmişti 5aa kalitede genetiği mi bozukmu acaba diye şüpheye düştüm benim gibi olanlar varmı bana yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar , 5aa embriyo ile bir düşük ve bir negatifim var . Doktorumu değiştirdim ve yeni görüştüğüm doktor prof . silbastan embriyo oluşturup genetiğe göndermeyi önerdi . Yani olmaz diye bir şey yok demek ki ... Benim herhangi bir rahatsizligim ,pıhtılaşma sorunum yok . Eşimin değerleri de gayet iyi ama normal yolla da düşüğüm var . Yani düşüğe sebep olunabilecek bir sebep bulunamadı . O yuzden bende bu yöntemi deneyeceğim öyle görünüyor .

5aa Ngs li embriyom beş haftalık düşükle sonuclandı. Bu işin bi matematigi yok sanırım.

Merhaba ben daha önceki tedavilerimde genetiğe göndermiştik o yüzden sağlıksız gelmişti bence rahmin kendi ortamına bırakıp bazen sağlıkla tutup büyüyeyede biliyorlar bende denene bilirdi transfer edilip benim tek embriyom genetiğe gidip kötü gelip iptal edilmişti.

Back