Tartı günleri pazartesi ve cuma olsun mu?:))

• Başka günlerde olabilir, bunu konuşup ayarlayabiliriz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

Lady Pear

BK:59.9 / GK:58.0 / Hdf:50 ❣️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
159
660
18
Merhabalar efeniiiim baktım herkes günlüğünü paylaşıyor bende paylaşayım dedimdi Biraz kilo almış olabilmekle birlikte şuanda 59 kiloyum ve hedefim 50 kilo olmak. Bunun için çok çabalıcam yalnız bu süreçte diyetimi sizlerle paylaşıp, desteklerinizi beklicem Sizler de istediğiniz zaman bana katılıp, hiçbir kural olmadan yolumuza devam edebiliriz. Önemli olan inanç, sabır ve motivasyon. Haydiiiin bakalım yarından itibaren başlayalım ve ben burayı doldurayımmm

Günaydıınlar neler yedim ve neler yicem hemen yazayım;

Sabah (10)
- 1 yumurta
- 1 kk peynir
- 1 adet portakal

Öğlen (12-1)
- Çorba

Ara öğün (3-4)
- Türk kahvesi

Akşam(7-8)
- Çorba ve salata

Bir süre böyle besleneceğim. Çünkü çok rahatlıyorum bu düzende. Bakalım zamanla görücez.

Bu sabah 59.6 çıktım

Üzülmek yok yola devammmm

Akşam çorba yemem yalan oldu. Yani çorba evet içicem ama yanında cordon bleu ve birazcık soslu makarna yicem. Öğün küçültüyorum şimdilik bu kadar Yarın tartı sonucumu eklicem

Selamlar iyi akşamlar :) Bugünkü menümü yazıyorum;

Sabah kalkamadım o yüzden öğlen Çorba içtim.

Ara öğün;
- muz ve süt.

Akşam yemeği;
- ton balıklı salata (az yiyebildim)

:)
10000 adım toplamda 5 km yürüyüş :)
Şimdi pilates yapıcam:)
Yarın sonucumu bildiririm.

Merhabaa günaydıınnn
kilo bildirimi yapıyorum;

dün: 59.9
az önce: 59.0

Ben de 68 küsürlü bir kiloya çıktım, bu benim için ilk Sayılıyor.
boyum 1.65 hedefim de 53, yaklaşık 1 haftadır diyetteyim şu an 65 küsürlere düştüm. Ben de buradan hem sizi hem de kendimi takip edeyim bari başarılar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…