• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tartı günleri pazartesi ve cuma olsun mu?:))

• Başka günlerde olabilir, bunu konuşup ayarlayabiliriz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

Lady Pear

BK:59.9 / GK:58.0 / Hdf:50 ❣️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
159
660
18
Merhabalar efeniiiim🌸 baktım herkes günlüğünü paylaşıyor bende paylaşayım dedimdi❣️ Biraz kilo almış olabilmekle birlikte şuanda 59 kiloyum ve hedefim 50 kilo olmak. Bunun için çok çabalıcam yalnız bu süreçte diyetimi sizlerle paylaşıp, desteklerinizi beklicem 🌼 Sizler de istediğiniz zaman bana katılıp, hiçbir kural olmadan yolumuza devam edebiliriz. Önemli olan inanç, sabır ve motivasyon. Haydiiiin bakalım yarından itibaren başlayalım ve ben burayı doldurayımmm❣️❣️❣️

Günaydıınlar❣️ neler yedim ve neler yicem hemen yazayım;

Sabah (10)
- 1 yumurta
- 1 kk peynir
- 1 adet portakal

Öğlen (12-1)
- Çorba

Ara öğün (3-4)
- Türk kahvesi

Akşam(7-8)
- Çorba ve salata

Bir süre böyle besleneceğim. Çünkü çok rahatlıyorum bu düzende. Bakalım zamanla görücez.

Bu sabah 59.6 çıktım ❣️🎈

Üzülmek yok yola devammmm👌👌👌👌

Akşam çorba yemem yalan oldu. Yani çorba evet içicem ama yanında cordon bleu ve birazcık soslu makarna yicem. Öğün küçültüyorum şimdilik bu kadar❣️❣️❣️✨ Yarın tartı sonucumu eklicem❣️❣️🎈🎈🎈

Selamlar iyi akşamlar :) Bugünkü menümü yazıyorum;

Sabah kalkamadım o yüzden öğlen Çorba içtim.

Ara öğün;
- muz ve süt.

Akşam yemeği;
- ton balıklı salata (az yiyebildim)

:)
10000 adım toplamda 5 km yürüyüş :)
Şimdi pilates yapıcam:)
Yarın sonucumu bildiririm.

Merhabaa günaydıınnn❣️❣️❣️🎈
kilo bildirimi yapıyorum;

dün: 59.9
az önce: 59.0
❣️❣️❣️❣️👌👌👌

Ben de 68 küsürlü bir kiloya çıktım, bu benim için ilk Sayılıyor.
boyum 1.65 hedefim de 53, yaklaşık 1 haftadır diyetteyim şu an 65 küsürlere düştüm. Ben de buradan hem sizi hem de kendimi takip edeyim bari başarılar diliyorum ❤️

Back