• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...........

ikicanimvar

Uyku gibi Aşk akıyor gözlerimden...
Pro Üye
30 Eylül 2007
675
193
683
Merhaba arkadaşlar ben ankaradayim tavsiye edebileceginiz doktorlar varmi?

Son düzenleme:
yenimahalle devlet hatanesinde alimubin aral.cok iyi bir doktor. ben görüsme için gittim.ameliyat olmaya karar verdim.kendisi cok genç fakat detaylı bilgi veriyor.ameliyat maliyeti 3500 civarında .

yenimahalle devlet hatanesinde alimubin aral.cok iyi bir doktor. ben görüsme için gittim.ameliyat olmaya karar verdim.kendisi cok genç fakat detaylı bilgi veriyor.ameliyat maliyeti 3500 civarında .

ram12 çok teşekkür ederim ama ücret çok yüksek benim daha uygun yapan bir hastane bulmam lazım

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben ankara dayım meme büyütme operasyonu yaptırmak istiyorum eşimi sonunda ikna edebildim ama maddi problemler yüzünden özel klıniklerde yaptıramayacağım. Lütfen bana yardımcı olun Ankara da üniversite yada devlet hastanesinde bu operasyonu yapan doktorlar varmı? Lütfen cevap yazın bu ameliyatı yaptırmam şart göğüslerim çok küçük ve psikolojim inanılmaz bozuluyor :(

Merhaba, Gazi Üniversitesi Hastanesi için başarılı olduklarını duydum hatta gidip muayene bile oldum. Ben taze "meme büyütme" ameliyatı geçiren biriyim. Fatih Hastanesinde oldum fakat orası olmasaydı Gazi'de olacaktım. Silikonlar ve ameliyat dahil 2500 gibi bir fiyat söylemişlerdi. Arkadaşım orada "meme küçültme" ameliyatı oldu ve memnun. Doktor Kemal Fındıkçıoğlu ünlü orada. Gidip ona muayene olabilirsin.

Back