canım ben sımdı yapmak ıstedım de resource klasoru nerde ben anlamadım onu
tamam cnm cok tesekkuler a.s.
ya herşeyii yapıorum ama yine olmuo neden ??
rica ederimopuyorumnanaktan
İşinize yaradıysa ne mutlu bana:kedi:
LOADİNG yaa sana bişe sorucaktım.. bende 5800 almayı düşünüyorum fakat bişeyi merak ediyorum.. aslında cok seyide seni fazla sorularla boğmak istemiorm:) Facebooktan yada twitter dan gelen bildirimler blackberry lerde filan geliyor.. 5800 da geliyor mu ? msj olarak..
facebook veya twitter kullanmıyorum canım hiç kullanmadım o yüzden soruna cevap veremiyorum.fisfisfis
ama başka sorun varsa sorabilirsin bilgim olan bir konuysa yardımcı olurum.
şuan arkadaşımla msjlasıodum alma benm telefonumdan bozuluo dedi:S tüm düşüncelerim deişti.. yan tusu bozuluormus we donuormus..servsteyms smdi teli..
bir yıldan daha uzun süredir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ben. 2 kuzenim de benden sonra aldı ve onlar da hiç problem yaşamadı şuana kadar. sen bilirsin ama ben tavsiye ederim, kuzenlerime de ben önermiştim.
yardımcı olduğun için cok tesekkür ederim.. teli ben kendim para biriktirip alacağım için cok fazla düşünüyorum kendim biriktirmesemde ben titizimdir telefon konusnda cok arastırırım:) buyüzden cok soru sorup seni rahatsız ettm .. saol bilgilerin için.. ben cok msj yazarm :S donma oluomus dokunmatik olduğu için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?