• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5800 yazı tipi değiştirme

loading

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2010
974
0
0
İzmir
kızlar samsunglarda yazı tipi değiştirme var arkadaşlarımda gördüm çok hoşuma gitti netten araştırdım ve bizim de değiştirebilceğimizi öğrendim:hooray:
ilk önce telimizi usb ile pc ye bağlayıp depolamayı seçiyoruz
2. olarak resource klasörünü açıyoruz.(hafıza kartınızda böyle bir klasör bulamazsanız yeni klasör açıp adını resource yapıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.)
bu klasörün içinde yeni klasör oluşturup adını fonts yapıyoruz.
bu bir kenarda böyle duruyor.
pc de bilgisayarımdan c ye girip windows a giriyoruz ve orda da fonts klasörüne giriyoruz.
karşımızda birsürü font var fakat hepsi türkçeye uygun değil malesef.

"ben
comic sans ms kalın
book antiqua kalın italik
consolas kalın italik
denedim ve 3ü de çok güzel oldu.
şuanda consolası kullanıyorum ama book antiqua olanı da şiddetle öneririm":emir_bebek:
bu fontlara çift tıklayınca bir sayfa açılıyor orda ç ş vb. türkçe harfler varsa uygun demektir.
fontumuzu seçtikten sonra ctrl-c ile kopyalayıp hafıza kartına açtığımız fonts klasörüne yapıştırıyoruz.
4 tane yapıştırmamız gerekiyor o yüzden her yapıştırdığınızın adını 1 2 diye adlandırın.
4 tane yapıştırdıktan sonra sırayla adlarını

S60ZDIGI
s60tsb
s60ssb
s60snr

olarak değiştiriyoruz.
telefonumuzu kapatıp açıyoruz ve yazı tipi değişmiş oluyorkaydirigubbakcemile5

umarım yardımcı olabilmişimdir eğer takıldığınız biyer olursa sorun tekrardan anlatırım kızlarzemuszemus

Son düzenleme:
canım ben sımdı yapmak ıstedım de resource klasoru nerde ben anlamadım onu

cnm telefonunu bilgisayara bağladığında bilgisayardan hafıza kartına girince orda olması lazım
eğer yoksa yeni bi klasör açıp adını öyle yaparsan da olur cnm:hulya:

Son düzenleme:
rica ederimopuyorumnanaktan
İşinize yaradıysa ne mutlu bana:kedi:

LOADİNG yaa sana bişe sorucaktım.. bende 5800 almayı düşünüyorum fakat bişeyi merak ediyorum.. aslında cok seyide seni fazla sorularla boğmak istemiorm:) Facebooktan yada twitter dan gelen bildirimler blackberry lerde filan geliyor.. 5800 da geliyor mu ? msj olarak..

LOADİNG yaa sana bişe sorucaktım.. bende 5800 almayı düşünüyorum fakat bişeyi merak ediyorum.. aslında cok seyide seni fazla sorularla boğmak istemiorm:) Facebooktan yada twitter dan gelen bildirimler blackberry lerde filan geliyor.. 5800 da geliyor mu ? msj olarak..

facebook veya twitter kullanmıyorum canım hiç kullanmadım o yüzden soruna cevap veremiyorum.fisfisfis

şuan arkadaşımla msjlasıodum alma benm telefonumdan bozuluo dedi:S tüm düşüncelerim deişti.. yan tusu bozuluormus we donuormus..servsteyms smdi teli..

bir yıldan daha uzun süredir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ben. 2 kuzenim de benden sonra aldı ve onlar da hiç problem yaşamadı şuana kadar. sen bilirsin ama ben tavsiye ederim, kuzenlerime de ben önermiştim.

bir yıldan daha uzun süredir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ben. 2 kuzenim de benden sonra aldı ve onlar da hiç problem yaşamadı şuana kadar. sen bilirsin ama ben tavsiye ederim, kuzenlerime de ben önermiştim.

yardımcı olduğun için cok tesekkür ederim.. teli ben kendim para biriktirip alacağım için cok fazla düşünüyorum kendim biriktirmesemde ben titizimdir telefon konusnda cok arastırırım:) buyüzden cok soru sorup seni rahatsız ettm .. saol bilgilerin için.. ben cok msj yazarm :S donma oluomus dokunmatik olduğu için..

yardımcı olduğun için cok tesekkür ederim.. teli ben kendim para biriktirip alacağım için cok fazla düşünüyorum kendim biriktirmesemde ben titizimdir telefon konusnda cok arastırırım:) buyüzden cok soru sorup seni rahatsız ettm .. saol bilgilerin için.. ben cok msj yazarm :S donma oluomus dokunmatik olduğu için..

ben de çok araştırırım canım ve telefon takıntılı bi insanımdır:1:
bence sana yanlış bilgiler verilmiş çünkü benim ve kuzenimin elinden telefon düşmez sürekli mesaj yazıyoruz ve ben dediğim gibi 1 yıldır hiç sorun yaşamadım, kuzenim de öyle. 1 yıl içinde en fazla 3 4 defa donmuştur tel. karar senin tabiki ben öneririm ama sonuçta nokia ya çalışmıyorum kişisel görüşlerim bunlar. bugüne kadar hiç nokia almamıştım itici geliyordu bana, şuanda fiyatı da çok uygun ben pahalı olduğu dönemde almıştım:bbo: ama şuanda iyiki almışım diyoruma.s buarada tuşlu telefonla mesaj yazmak çok zor bişeymiş bunu anladım teli aldığımdan beri:1: yardımcı olabiliysem ne mutlu sıkılmak de demek başka sorun olursa her zaman sorabilirsin:1hug:

arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım, sırf bu yazı tipi olayını öğrenebilmek için. öncelikle bilgi veren arkadaşa teşekkür ederim ama bnm bi sorum var, dört adet yazı tipi mi seçicez yoksa bi tane yazı tipinin hepsine bu dört kodu mu vericez. ben dört ayrı yazı tipi seçtim ve en son hangisini kopyaladıysam telefon onu gösterio, oysa ben onu kullanmak istemiotum ve nasıl değiştirebileceğimide bilemedim. yardımcı olunabilirse çok sevinirim. şimdiden tşkr. ederim.

bende değiştirebildim :8:
baştan klasöre attğımda kendi rakam verdi 2-3-4 diye değiştirmedim,olmadı
sonra arkadaşın yazdığı gibi değiştirdim
S60ZDIGI
s60tsb
s60ssb
s60snr

bu kez oldu :16: çok teşekkürler :71:

Back