• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:58: 5+4 teyim kesem görünmedi. Kesesi geç görünüp bebeğine kavuşan var mı?

destina06

Guru
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
164
87
298
Yozgat
bugün doktora gittim. 5+4 de görünüyormuş diye bugünü bekledim ama kese görünmedi. moralim çok bozuldu.
b-hcg 4000 lerde 2 gün önce 1088 idi. doktor dış gebelik olabilir dedi. cumartesi tekrar gideceğim. inşallah görürüm.

ben yaşamadım ama yaşayan arkadaşlardan duyduğum kadarıyla görünmediği zaman vajinadan bakılıyomuş. böyle bişi teklif etmedi mi doktorun

vajinadan bakmadı. karından baktı benim de tek umudum o inşallah karından baktığı için görememiştir.

hayırlı olsun arkadaşım ne olursa olsun hiç moralini bozma ve hep pozitif ol benm de ilk gebeliğim kimyasaldı çok üzülmüştüm ama Allah en kısa zamanda ikincisini yolladı herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda :emir_bebek:

Hiç canını sıkma canım,herşey kısmet eğer Allah ona alacak nefes,yaşyacak ömür vermişse sen istesen de istemesen de o yolunu bulur ve doğar.hayırlı olmayacaksa zaten daha yolun başında olmaması en iyisi.benim arkadaşımda kese görünmüştü ama kalp atışı yoktu kürtaj oldu.ben de gebeyim ama doktorum 18.inde çağırdı daha kalp atışı,kese falan görmedim hayırlısı diyorum eger kısmetimde yoksa baştan olmasın diyorum çünkü 26haftalikken sezaryenle erken dogum yaptim cok zor zamanlardı anlatmakla bitmez cektiklerim..anlıyorsun dimi canım.müsterih ol içini ferah tut..hayırlısını dile...

hakkında hayırlısı olsun ınsallah saglıklı bır evladınız olur allah olmayanlarada versın arkadaslar benım bır sorunum var fıkır verebılırmısınız 11 aylık ewlıyım evlendıgım ıkıncı haftası ıdrar ıltıhabı oldu doktora gıttım fıtıl verdı kullandım kokusuda cok agırdı fıtılı kullanınca ıltıhap kalmadı kokuda sımdı gene basladı artı ıdrar yanmamda var bı onerınız var mı?

bugün doktora gittim. 5+4 de görünüyormuş diye bugünü bekledim ama kese görünmedi. moralim çok bozuldu.
b-hcg 4000 lerde 2 gün önce 1088 idi. doktor dış gebelik olabilir dedi. cumartesi tekrar gideceğim. inşallah görürüm.

arkadaşım hiç üzülme , vajinal ultrasonla bakılması gerekiyor ilk 7 hafta yoksa bişey belli olmuyor sakın moralini bozma

arkadaşım bekle derim kesinlikle bekle ben de öle bi sorun yaşadım.kaç doktora gittim.kese var ama boş kürtaj yapalım dediler.çok kötü günler geçirdim ama bekledim çünkü kanamam flan yoktu sonra bi gittim doktora çocuk var hem de çok sağlıklı.şu an 24.haftadayım.bebeklere yazık küçük oldukları için görmüyorlar.alttan da baksa gözükmüyo bazen. ben de öle oldu. tekrar diyorum bekle..hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz inş..

Ben.! :)

Hemen hemen bende 5 haftalıkken gittim dr.a kesem gözükmedi,sonra bir kan tahlili daha yapıldı.Değerim ilk değerime göre artış çok iyiydi..Yine bakıldı,yine görülmedi..Vajinal muayene yapıyorlar..İnsan ilk başta çekiniyor ama alışıyorsun :) Sonra 7.haftada bende gördüm kesemi ekranda..

Yani korkma..Biraz daha zamanı var..İnsan ister istemez endişeleniyor ama görünmeyebiliyormuş bazen..Geç döllenme falan olabiliyormuş..Sabırlı ve sakin ol,illaki görünecektir :)

Back