Evet beklenen oluyor Saraylım'da köpürtmeye geliyorYSK bunu arastirmali. Neden herkes kendi yasadigi ulkeden cikip kilometrelerce yol katederek oy vermeye kucucuk bir ulkenin konsoloslugunda siraya girsin ki? Aaa, ama YSK da artik bagimsiz sayilmaz di mi.. Engeller ortadan kaldiriliyor nasil olsa..
Beklenen oluyor saniyorum, herkesin gozunun icine baka baka..
Diğer konuda sebebini açıklamışsın ama konu tekrarı yapmışsın ki; kışkırtıcı başlık da bulunsun
Ne demek istedigini bir de ben anlasam.. Beraber gulerdik..Evet beklenen oluyor Saraylım'da köpürtmeye geliyor
Serbest Dolaşım saçma değilse o da değil herhalde. Avrupa Birliği vatandaşlığı hani.bunun sebebini herkes anlarda, sonuçta mantıksız başka ülkede oy kullanılması
Serbest Dolaşım saçma değilse o da değil herhalde. Avrupa Birliği vatandaşlığı hani.
Tam anlamadim serbest dolasim her yerde oy kullanma mi ?Serbest Dolaşım saçma değilse o da değil herhalde. Avrupa Birliği vatandaşlığı hani.
Akittt haber yapmis erdogan mitingine 8 milyar kisi gitti diye bu da onlardan heralde bari savunuyorsunuz dogru seyleri savunun
Evet tüm dünya tek yürek olup Erdoğan mitingine gittik. Dünyadan ve 7 gezegenden naklen yayın yapıldı, herkes tek yürek olup eveeeet diye bağırdı eveeet, güçlü Türkiye pardon güçlü dünya için eveeet diyordu tüm dünya hatta cümle mahlukat ve hatta uzaylılar bile....eveeet sesiyle yer gök Güneş sistemi yıkıldı, hatta Güneş bile utandı O'nun parlak yüzünden...
Ay çok güldüm bunu ararken Dirilişi 1 milyar kişi izlemiş haberini buldum akitin.Akittt haber yapmis erdogan mitingine 8 milyar kisi gitti diye bu da onlardan heralde bari savunuyorsunuz dogru seyleri savunun
Inan inan etrafa bak daha cok gulersinAy çok güldüm bunu ararken Dirilişi 1 milyar kişi izlemiş haberini buldum akitin.İnandım yani yazmışlardır.
16 Nisan başkanlık referandumu öncesi Lüksemburg'da kayıtlı seçmen sayısı 571 iken, bu ülkede sandıklara atılan oy sayısı ise tam 9 bin 729 oldu
inPaylaşın
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) anayasa oylamasının yapılacağı referandum için yurt dışı seçmenin dilediği ülkede oy kullanabilmesi için bir karar almış, karar tartışmalara yol açmıştı.
Hürriyet'in haberine göre, bu karar sonucu Lüksemburg'daki oylamada dikkat çekici bir sonuç ortaya çıktı.
Lüksemburg'da kayıtlı seçmen sayısı 571 iken, bu ülkede sandıklara atılan oy sayısı ise tam 9 bin 729 oldu.
http://t24.com.tr/haber/571-secmenin-kayitli-oldugu-luksemburgda-9-bin-729-kisi-oy-kullandi,398444
T24 haberi yarım alır yayınlarsa işte böyle sonuçlar ortaya çıkar. Oy çalındı vayyy, 2 oy hetterü hüttürü....
Haberin tamamını bulup okur musunuz ?
haberi düzenlemişler ben de düzenliyim, ilk çıktığında ilk mesajdaki gibiydi
haberi düzenlemişler ben de düzenliyim, ilk çıktığında ilk mesajdaki gibiydi
biliyorum gördüm, oha dedim bu nasıl skandal sonra araştırdım olayın öyle olmadığını gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?