- Konu Sahibi seadet_art
-
evet canim.bodruma gidene kadar 5 kiloyu vermek istiyorum.her gun yazacagim.pes etmemenin bir yolu :)kolay gelsin tatlım.isteyince oluyor aslında ama 65 im demişsin 57 e düşmek istiyormuşsun.5 kilo değil 8 kilo vermen lazım.ama 5 i veren 8 ide verir neden olmasın.Allah yardımcın olsun
18:00 dan sonra kefir ictim.4 badem yedim bir kayisi 5-6 visne :) bugun alistirma yapmis oldum.ha bide sirke bal su ictim.biberiye yagimi surdum
Yarin artik diyetdeyiz.
Sabah yumurta +yarim portakal
Oglen istedigim kadat kayisi
Aksam az yagda pismis kirmizi et
Aralaarda istedigim kadar salatalik
Sabahlari sirke su bal
Merhaba kolay gelsin:)
Ben de 65 kiloyum benim de hedefim 57 kiloyu görmek ve bugün itibariyle diyetime başladım, hedeflerimiz aynı yani :) takipçinim umarım hedefine sorunsuzca ulaşırsın 👯
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sagol canim.insallah ikimizde 57yi goruruz tartida. Sabah olctum 63.9 dum.bu arada boyum 170. Sabah sirke kurumu ictim yumurta yedim. Biberiye yagi surdum spora gitdim. Geldigimde yogur kurumu yedim. Simdi 1 saat filan sonra kayisi yicem.
Sagol canim.bence en dogrusu bu.harfiyen diyet uygulamak insani cok yoruyor.dun gece kacamaklarim oldu.ve sabah 63.8 geldim.bu gun karabasak diyetini uyguladim.basim donunce 2 kucuk cikolata attim agzima.60 oluncaya kadar karabasak diyetini yapmaya karaliyimBen de korkularımı yendim ve acı gerçekle yüzleşmek amacıyla çıktım tartıya :) 63.6 ile başlamışım diyete, boyum 166. Ben de meyve sebze ağırlıklı besleniyorum ve 6'dan sonra hiçbir şey yememeye özen gösteriyorum. Azminin devamını dilerim canım :)
Sagol canim.bence en dogrusu bu.harfiyen diyet uygulamak insani cok yoruyor.dun gece kacamaklarim oldu.ve sabah 63.8 geldim.bu gun karabasak diyetini uyguladim.basim donunce 2 kucuk cikolata attim agzima.60 oluncaya kadar karabasak diyetini yapmaya karaliyim
Ben de korkularımı yendim ve acı gerçekle yüzleşmek amacıyla çıktım tartıya :) 63.6 ile başlamışım diyete, boyum 166. Ben de meyve sebze ağırlıklı besleniyorum ve 6'dan sonra hiçbir şey yememeye özen gösteriyorum. Azminin devamını dilerim canım :)
Internetten bir az arastirin.ben azeriyim azerbaycan da var.rusca grecka.ama turkiyedede bulunmakta.insani cok tok tutuyor.ve sadece light yogurt ve karabasak yiyorsun.bide ben pisirmiyorum.aksamdan kaynar suya koyuyorum.sabah sisiyor.tuz yag olmazKarabaşak diyeti nasıl bir şey ilk kez duydum 😳
Bir orta boy yeşil elmamı yedim ve günü kapattım ben de, 57 olsak bı devamı gelecek de... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?