• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

57 kilo icin basliyorum!!!

seadet_art

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014
17
0
1
Azerbaycan
Her kese merhaba..65 kiloyum ve hedefim 57 olmak.oncelikle bu 5 kilo gidicek.diyetle filan 4-5 ay once 59 olmustum ama yine basa dondum.anladimki zayiflamak kolay ama o kiloyu korumak daha zormus.22 gun sonra tatil icin bodruma gidiyorum.o zamana kadar 5 kiloyu vermem lazim.sagliksiz oldugunu soyle dusune bilirim.2 kilo zaten vucudumda su.ben yemek yedimmi 2 kilo fazla gelirim.geriye kaldi 3 kilo.bal+su+sirke kurunu uygulamisligim var.ise yariyor.her gun yediklerimi, kilomu yazicam.yarin olculerimi yazarim.bende merak ediyorum 22 gunde basara bilirmiyim diye.ama altin kurallarim var...
HER GUN
1.kahvalti mutlaka yapilacak
2.bal +sirke+su kuru
3.yogurt kuru
4.fazla su icicem
5.gunde 2 kere yesil cay+1 kere dogadan form cay
6.aksam 18:00 dan sonra yemeyecegim
7.haftada 3 kere sporum var+spor zamani karin bolgesine biberiye yagi surucem
Haydi bana kolay gelsin:))

kolay gelsin tatlım.isteyince oluyor aslında ama 65 im demişsin 57 e düşmek istiyormuşsun.5 kilo değil 8 kilo vermen lazım.ama 5 i veren 8 ide verir neden olmasın.Allah yardımcın olsun

Eveeeet olmayinca olmuyor:) sabah bal bulamadim evde.ama 2 saate filan getirecekler.ama sabah 3 tane diyet biskuvi yedim.cay icemedim.zamandan dolayi.acim ama dayana bilirim:)

18:00da salata yedim.biber, domates, salatalik, azicik tavuk eti, cok az moyanez ve soya soslu.yani evde bulunanlardan.ama bir kucuk kase.ptlicak kadar degil.cayimi kahvemi ictim.artik midemizi kapatiyoruz:)))

18:00 dan sonra kefir ictim.4 badem yedim bir kayisi 5-6 visne :) bugun alistirma yapmis oldum.ha bide sirke bal su ictim.biberiye yagimi surdum
Yarin artik diyetdeyiz.
Sabah yumurta +yarim portakal
Oglen istedigim kadat kayisi
Aksam az yagda pismis kirmizi et
Aralaarda istedigim kadar salatalik
Sabahlari sirke su bal

Merhaba kolay gelsin:)

Ben de 65 kiloyum benim de hedefim 57 kiloyu görmek ve bugün itibariyle diyetime başladım, hedeflerimiz aynı yani :) takipçinim umarım hedefine sorunsuzca ulaşırsın 👯

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

18:00 dan sonra kefir ictim.4 badem yedim bir kayisi 5-6 visne :) bugun alistirma yapmis oldum.ha bide sirke bal su ictim.biberiye yagimi surdum
Yarin artik diyetdeyiz.
Sabah yumurta +yarim portakal
Oglen istedigim kadat kayisi
Aksam az yagda pismis kirmizi et
Aralaarda istedigim kadar salatalik
Sabahlari sirke su bal

Merhaba kolay gelsin:)

Ben de 65 kiloyum benim de hedefim 57 kiloyu görmek ve bugün itibariyle diyetime başladım, hedeflerimiz aynı yani :) takipçinim umarım hedefine sorunsuzca ulaşırsın 👯

Sagol canim.insallah ikimizde 57yi goruruz tartida. Sabah olctum 63.9 dum.bu arada boyum 170. Sabah sirke kurumu ictim yumurta yedim. Biberiye yagi surdum spora gitdim. Geldigimde yogur kurumu yedim. Simdi 1 saat filan sonra kayisi yicem.

Evvveeet kimse okumasada konuyu ben israrla yazmaya devam ediyorum.aksam olcuyu cok kacirdim.ablama ve onun diyetine uydum.eti fazla kacirdim iste moyanez soya sosu filan.yogurt kurunu ve gunde 3 kere sirke kurune devam.yarinsa karabasak diyetine gecicem insallaaaah

Sagol canim.insallah ikimizde 57yi goruruz tartida. Sabah olctum 63.9 dum.bu arada boyum 170. Sabah sirke kurumu ictim yumurta yedim. Biberiye yagi surdum spora gitdim. Geldigimde yogur kurumu yedim. Simdi 1 saat filan sonra kayisi yicem.

Ben de korkularımı yendim ve acı gerçekle yüzleşmek amacıyla çıktım tartıya :) 63.6 ile başlamışım diyete, boyum 166. Ben de meyve sebze ağırlıklı besleniyorum ve 6'dan sonra hiçbir şey yememeye özen gösteriyorum. Azminin devamını dilerim canım :)

Ben de korkularımı yendim ve acı gerçekle yüzleşmek amacıyla çıktım tartıya :) 63.6 ile başlamışım diyete, boyum 166. Ben de meyve sebze ağırlıklı besleniyorum ve 6'dan sonra hiçbir şey yememeye özen gösteriyorum. Azminin devamını dilerim canım :)

Sagol canim.bence en dogrusu bu.harfiyen diyet uygulamak insani cok yoruyor.dun gece kacamaklarim oldu.ve sabah 63.8 geldim.bu gun karabasak diyetini uyguladim.basim donunce 2 kucuk cikolata attim agzima.60 oluncaya kadar karabasak diyetini yapmaya karaliyim

Sagol canim.bence en dogrusu bu.harfiyen diyet uygulamak insani cok yoruyor.dun gece kacamaklarim oldu.ve sabah 63.8 geldim.bu gun karabasak diyetini uyguladim.basim donunce 2 kucuk cikolata attim agzima.60 oluncaya kadar karabasak diyetini yapmaya karaliyim

Karabaşak diyeti nasıl bir şey ilk kez duydum 😳
Bir orta boy yeşil elmamı yedim ve günü kapattım ben de, 57 olsak bı devamı gelecek de... :)

Karabaşak diyeti nasıl bir şey ilk kez duydum 😳
Bir orta boy yeşil elmamı yedim ve günü kapattım ben de, 57 olsak bı devamı gelecek de... :)

Internetten bir az arastirin.ben azeriyim azerbaycan da var.rusca grecka.ama turkiyedede bulunmakta.insani cok tok tutuyor.ve sadece light yogurt ve karabasak yiyorsun.bide ben pisirmiyorum.aksamdan kaynar suya koyuyorum.sabah sisiyor.tuz yag olmaz

Back