Makyaj Ürünleri 57. Grammy Ödül Töreni: Gecenin Saç ve Makyaj Sırları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
57. si dün gece gerçekleşen Grammy ödüllerindeki, saç ve makyaj seçimlerini ünlü makyaj artisti Elif Girgin yorumladı…

KIM KARDASHIAN

Kesinlikle kısa saç kendisine modern ve taze bir hava kattı. Makyaj seçiminde yine her zamanki gibi gösterişli, ten rengini öne çıkaran parlak altın tonunu tercih etmiş. Gözlerde simli yeşil ve altın tonları birlikte kullanılmış. Muhtemelen bacak ve göğüs dekoltesindeki ekstra parlak efekt Charlotte Tilburry’nin Supermodel Body isimli ışıltı losyonuyla sağlanmış. Yüzü vücuduna nazaran çok daha mat, ıslak ya da terli bir efekt yok, sadece parlaklığı dudak ve gözlerde görüyoruz. Bu da genel olarak bir denge yaratmış.

in_news_630px-338294.jpg

Fotoğraf: Getty Images Turkey

RIHANNA
Genelde punk ya da rock tarzıyla görmeye alıştığımız, şaşırtmayı seven Rihanna, makyajı bir yana, ilk defa kılık kıyafeti ile de oldukça ‘Barbie’ bir havaya sahip. Kıyafet oldukça gösterişli ve aşağıya doğru kabarık. Bu yüzden de saç modelinde kabarıklıktan uzak, sade ve yatırılmış bir model seçmesi oldukça isabetli olmuş. 60’ların lüleli topuzlarını çağrıştıran model, pembe ve bejlerin kullanıldığı , yüz hatlarının altını çizen sade makyajla oldukça uyumlu görünüyor.

in_news_630px-338296.jpg

BEYONCE
İnstagram’da makyajı için keşke kırmızı rujla tamamlasaydı şeklinde yorumlar okudum. Kesinlikle katılmıyorum, aksine dudaklar dahil tüm makyajda kullandığı toprak tonları, bejler ve hafif altın yansımalar sade ama klas bir görünüm yaratmış. İki yandan ayrık, uzun deniz kızı modeli saçları ve derin dekoltesiyle makyajı kusursuz bir uyum içerisinde.

in_news_630px-338297.jpg

LADY GAGA
Bu beyaz-gri saç rengini bile seksi göstermeyi başarmış. Yoğun, yine parlak yeşil ve altınların olduğu bir göz makyajı görüyoruz. Takma kirpiklerle etkisi abartılmış, bu makyajın zaten şehla olan bakışlarını fazlaca belirginleştirdiğini düşünüyorum. Aynı makyajı 2 farklı kıyafetle taşıdı, performans sırasında sürdüğü kırmızı ruju beğenmedim. Genelde makyajı dudakları geri plandayken çok daha dengeli ve etkili duruyor.

in_news_630px-338293.jpg

KATY PERRY
Süper güzel bir saç rengi, Kelly Osbourne’un da seçimi olan ‘lavanta’ sanırım yükselen trend. Ancak bu modern renk ve kesime sahip saç modeline, makyajının biraz fazla klasik kaldığı düşüncesindeyim. Kıyafet de klasik belki makyaj o yüzden bu şekilde yapıldı ancak yine de göz makyajındaki o kuyrukları biraz daha farklı, daha modern şekilde çekilebilirdi.

in_news_630px-338295.jpg

MADONNA
Çok zorluyor artık, ama yine de gösterdiği performansa ve boy gösterişine şapka çıkarıyoruz. Madonna, kırmızı ruju ve kalın kuyruklu eyeliner’ı ile görmeye alışık olduğumuz bir makyajı tercih etmiş olsa da ‘matador look’unu en iyi tamamlayanı seçtiğini söylemeliyim.

in_news_630px-338292.jpg

vogue.com.tr

X