ben ayın 23 ünde arkadşmla tam ilişki denmese de ayaktaydık yani beraber olmuştuk.arkadaşım o güne gerek duymadı korkulcak hiçbişeyin olmadığını söyledi.sonra ayın 26 sında ve adetimin 3. gününde son noktaya varmadan beraber olduk.ben bu konuları hiç bilmiyorum vee nefret ediyorum bu durumda kaldığım için kendimden ( o gün gene gerek görmemesine rağmen her ihtimale karşı ilaç içittirdi bana.norlevoydu sanırım. sonra içtikten 5-6 gün sonra kahverengi kanamam oldu.sonra 5 gün sonra bitti.sonra sarı akıntı şeklinde devam etti.2 kere pijamama kadar çıkmıştı gece akıntım.bide dün gece oldu çarşafıma geçmişti akıntı.ve kokuyordu da.bugün korkumdan gebelik testi yaptım. ağustosun 24 ünde adet olmuştum şimdi eylülün 24 ünde idararda test yaptırdım.ve bişe çıkmadı.çok korkuyorum bunun sonucu doğru mudur birdaha ne zaman yapmalıyım?o akıntı norlevonun etkisi mi hala?doktora gitmelimiyim akıntı için:? ve hamile olamam değil mi (
nefret ediyorum kendimdenn ve çok kötü hissediyorum kendimi ( ölmek istiyorum hatta
nefret ediyorum kendimdenn ve çok kötü hissediyorum kendimi ( ölmek istiyorum hatta