Hepsine ayrï bir karne hediyesi alırsa ağalık falan kalmaz valla.
Ben 3. Çocuğu bile bi karar verip bir cayıyorum gelecek kaygısı var. Neyin kafası bu acaba.Kalır kalır, o çocukların parası hep bizim cebimizden çıkıyor, adamların öyle bir kaygısı yok ki, bakan var nasılsa.
Ben 3. Çocuğu bile bi karar verip bir cayıyorum gelecek kaygısı var. Neyin kafası bu acaba.
Sende ^Allah rizkini verir' mantığı ile sadece karnını doyurmaya odaklı düşünürsen sende olumlu karar verebilirsin hatta 10. Çocugu bile yaparsın
bunlar sence geleceğine kafa yorulmuş çocuklar mi?
Kızlar adet olunca 60 yaşında adamlara 5. karı olacak, erkekler tatil bölgesinde 13 yaşında turist kızlara saldıracak, kendi kızlarından biri severse aile namusu diye ahırda boğulacak, bizim binbir fedakarlıkla yetiştirdiğimiz çocuklarımıza çeteleriyle kimbilir hangi sebeple dayak atacaklar, 'Nerde çokluk orda bokluk' diye boşuna dememiş atalarımız.
Keşke gerçekten allah rızklarını veriyor olsa, benden kesilen vergileri ben haram ediyorum bunlara benim ve çocuklarımızın rızkından çalıyorlar. Ağaymış, papucumun ağası.
İyice ormana döndü ülke, yazık...
Bi olamadım bu kadar gamsızSende ^Allah rizkini verir' mantığı ile sadece karnını doyurmaya odaklı düşünürsen sende olumlu karar verebilirsin hatta 10. Çocugu bile yaparsın
bunlar sence geleceğine kafa yorulmuş çocuklar mi?
Olma da boşverBi olamadım bu kadar gamsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?