%55 indirimli battaniye

• Konu Sahibi Konu Sahibi viole
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

viole

viole
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
3.344
32
158
kızlar limangoda saçlı indirim yapmış 90tl lik battaniyeler 47 ye düşmüş tavsiye ederim. yalnız siteye davetiyeyle kayıt olabiliyosun referans istiyorlar. referans bulamayanlar benim mailimi gösterebilirler
ayrıca bornozlar ve yemek takımları da gayet uygun fiyatları bir bakın derim ben

Son düzenleme:
Arkadasim ben kullanmaya calisdim ama bi sey cikmadi :(( Anlicagin yapamadim :)))

mail adresini vermek yasak canım soran olursa özelden verebilirsin..

teşekkürler sayende siteden haberdar oldum ve üye oldumm.. :))

Kızlar bu kampanya şu anda limango'da yine var!!!!
Ben geçen sefer almıştım, geldi ve çok beğendim, iyi ki almışım dedim.
Çift kişilik 44TL, bir de kargo ücreti olacak. Ama kalitesi renkleri fln çooook güzel almanızı tavsiye ederim.
Geçen sefer hemen tükenmişlerdi, acele edin opuyorumnanaktan

NOT: Limango üyeliği olmayanlar bana özelden mail adreslerini yazarlarsa davetiye gönderebilirim. kaydirigubbakcemile5

her davetiye sonucunda yapılan alışverişlerden 10 ytl kazanıldıgını düşünürsek akıllıca bir forum acılmış buraya tebrikler ohaoldumsmile sırnaşık şey

Ayrıca battaniyeler zaten en güzelleri dahi 45-65 ytl arasında netten başka sitelerede bakarsak..aceleyede gerek yok sanırım sırnaşık şey

=))) ilk kez bir sitede böyle bişey gördüm soruya bak ya neden üye olmak istiyorum özel zevklerim arasında üye olmak vardır töbe töbee açmışsın bi site bırak millet baksın yoksa haberimiz olmayacaktı eyy allahım yaa uygun bulurlarsa dönüceklermiş bana =))))

merhaba nasıll üye oluyoruz bu siteye banada yardım edermisin

Back