54 gün regl gecikmesi

Marionette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2021
35
8
36
26
Merhaba kızlar, en son 30 martta regl olmuştum adetim zaten geciktiği için yumurtlama zamanım falan yok en son 25 mayısta ilişkim oldu ben de 29 Mayıs ve 5 haziranda kan testi yaptırdım. 6 mayısta doktor muayene etti ultrasonda bir sıkıntım olmadığını söyledi. Bugün yani 15 haziranda 2 adet kaset test yaptım ikisi de negatif çıktı. Doktorun verdiği adet sökücü de bir işe yaramadı kafayı yemek üzereyim. Gebelik ihtimali hala devam etmiyordur diye düşünüyorum sonuçta bugün 21. Gündü ve negatif çıktı adet sökücü olarak ne önerirsiniz lütfen yardım edin

Eklentiler

• C8DF317F-D71E-4A5C-9175-5057A98D86F6.jpeg
    102,5 KB · Görüntüleme: 163
Tarlusal kullandınız mı

Hala olamadım doktora gidiyorum bir şey yok diyor kesip atıcam şimdi onları az kaldı
Şaşırdım demekki her bünyeye etki etmiyor kist falan yok dimi bide doktorunu değiştirmeyi deneyebilirsin bide ilacı 1 hafta boyunca kullanmaya devam etmelisin olmuyor diye bırakma illaki sonuç göstericek diye umuyorum adet olmamak cok zor sıkıntılı bi durum yukarda
urtlama olmuyor demişsin ovulasyon testleriyle takip edebilrisin bende adet olmuyorum diye yumurtlamada olmuyo sanıyordum 1 ay olmuyodu bende 2 ay oluyordu

İlacı 10 gün kullandım acaba diyorum üstüne tarlusal alsam bünyeme fazla gelir mi

Hala olamadım doktora gidiyorum bir şey yok diyor kesip atıcam şimdi onları az kaldı
Stres ve vücudun kendini şartlaması etkiliyor sanırım.Ben de hamile miyim diye düşündüğüm süreçte adet gecikmesi yaşadım. testte negatif çıktı ona rağmen insanda acaba testte mi görünmedi.erken mi yaptım endişesi oluyor.Doktora gitmeyi düşündüm 10 gün gecikmeden sonra.Ancak öncesinde soğan suyu deniyim en azından dogal bir zarari olmaz diye düşündüm.2 gün soğan suyu içtim 3.gün adet oldum.Belki denk gelmiştir ya da gercekten yararı olmuştur bilemiyorum.

Benimde belirtiler var 14 yaşımda adet oldum hep 4 ay 2 ay o civarda gelir adetim 9 temmuzda içime boşaldı eşim cuma günü test yaptım negatif oğluma da geç döllenme demişti doktor ne zaman kan testi ya da evde test yapmalıyım sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…