Canım bu yolda başarılar sana benim bot da 171 cm suan ki kilom 85.4 çok şükür 92.5 tan düştüm ve 13 gündür daha ssıkı bir diyet yapıyorum tabi öncekine göre...
52 az değilmi canım ben de 61 62 diyorum kendim için.
Ayrıca resimdekiler seninle çok tatlılar. Beğendim spor yapalım geldi
takipteyim seni
Kolay gelsin umarım başarırsınız
Yalnız boyunuz maşallah kurtarıcınızdır eminim
Merhaba,
Çok guzel kilo vermişsiniz, tebrik ediyorum.
Fotoğraf bana ait değil, oyle olmasını umit ederdim ama onları giyebilecek kadar fit değilim maalesef.
Bizim boyumuzda biri için 58-60 kilo yeterli ve normal bence ama ben rahatça uzun mesafe koşsbilecek kadar hafif olmak istiyorum. Ne kadar zayıf olursam o kadar iyi.
Günlüğünüz var mi? Ben de sizi tamip etmek isterim. Başarılar.
Link verirsen takip etmek isterimFarklı günlük lerde yazıyorum ve benim de var canım arada sadece kilo bildirimi yapıyorum.
Tesekkur ederim ama bisi oldu durdu yesemde almiyorum veremiyorumdu bi sabitlendim bakalim nolcakO zaman daha kolay motive olursunuz. Keşke ben de hedefime biraz yakalsabilsem, hedeften ne kadar uzak o kadar demoralize oluyor insanBasarilar dilerim
bütün gün sadece bunlarımı yedinDiyete uzunca bir ara verdim, hic umursamadan canim istedigince yedimbasligi actigimda kilom 90.5-91 kg arasiymis. Simdi 92.5-93 kg arasi tekrar basladim saglikli beslenmiyorum, diyet yaparken de mutlaka saglikli yiyeceklere odaklanmiyorum. Sadece az kalori alayim yeter :)
46 gr ekmek
125 gr rus salatasi
40 gr meyveli kek
1 sekersiz kahve
50 gr biscolata pia portakalli
1 bardak cola zero
798 kalori
bütün gün sadece bunlarımı yedin