519 BETA İLE KALP ATIŞI DUYDUK

norayildiz

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2024
171
93
30
Merhaba hanımlar yine ben. Bir kaç haftadır burayı meşgul ediyorum. Betanın yavaş artması ile ilgili. Şöyle ki ilk öğrendiğimde 82 iki gün sonra 181. Buraya kadar iyi ama dört gün sonra 270 sonuç ile doktorum dış gebelikten şüphelendi. Vajinal ultrason ile baktı ve keseyi gördü. Dış gebelik değil on gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Neyse dört gün sonra yine kan verdim 376 çıktı. Yine doktora gittim. Bu seferde boş gebelik iki gün sonra kan ver kesinleştirelim dedi. İki gün sonra 390 çıktı! Tamam dedi ya kendi düşer ya da kürtaj dedi. Tamam dedik be yapalım herkesin başına gelebilir sonuçta. Ve ilk hamileliğim. Neyse bugün yine kan verdim 519 çıktı. Doktorum gel bir daha bakalım dedi vajinal ultrasonla. Ve mucize bir şekilde kalp atışını duyduk. Kimse bir anlam veremedi. Laborantı çağırdı yanlışlık mı yaptın diye. O da bir seferde yanlış olsa bile yine aynı oranda artması lazımdı önemli olan kalp atışını duymuşsunuz hayırlı olsun falan dedi. Ben çevreme de soruyorum internete de ama bu kadar düşük beta ile kalp atışını duyan birine rastlayamadım. Acaba bu durumda sağlıklı bir gebelikten söz edilebilir mi? Ne dersiniz hanımlar?

Ben ilk defa duyuyorum böyle bir şey. Başka hastanede kan verin bence. Sabah birinin 2 gün sonra betası 150 den 15bin olmuştu. Tekrardan kan verdi yanlış ölçüm yapılmış. Başka bir merkezden yeniden kan verin lütfen.

Ben ilk defa duyuyorum böyle bir şey. Başka hastanede kan verin bence. Sabah birinin 2 gün sonra betası 150 den 15bin olmuştu. Tekrardan kan verdi yanlış ölçüm yapılmış. Başka bir merkezden yeniden kan verin lütfen.
Teşekkür ederim iki gün sonra başka bi yerde vereceğim. İşin garip kısmı beta yanlış olsa bile artmışsa da ben hiç belirti yaşamıyorum. Sadece göğüs ağrısı var

Tekrar verdiğim gün geçen hafta bugün maalesef kese bozuldu ve düşük yaptım çok üzgünüm ilk hamileliğimdi :KK43:
Çok üzüldüm 😔 benim de beta hcg degerim sizinle ayni gibi. 3. Testte yeterince artmadı. Beta hcg hiç yanıltmıyor ne yazik ki. Belki bi mucize olmuştur dedim ama sanirim aynı sonu ben de yaşayacağım. Allah sabırlar versin bizlere. Sağlıkla kolaylıkla ilerlesin bundan sonraki sürecimiz

Çok üzüldüm 😔 benim de beta hcg degerim sizinle ayni gibi. 3. Testte yeterince artmadı. Beta hcg hiç yanıltmıyor ne yazik ki. Belki bi mucize olmuştur dedim ama sanirim aynı sonu ben de yaşayacağım. Allah sabırlar versin bizlere. Sağlıkla kolaylıkla ilerlesin bundan sonraki sürecimiz
Evet maalesef beta önceden haber veriyor bazı şeyleri amiiin inşallah bundan sonrası güzel olur ben de sizlere sabır diliyorum kolaylıklar diliyorum Allahım bir daha yaşatmasın böyle acı şeyleri🙏🏻❤️

Evet iki doktora daha gittim. Görüş almak için. Biri ultrasonla baktı yine vajinal ultrasonla. Orda da duyduk kalp atışını
5089FCA8-2978-444F-A2AA-64FEC42D4596.jpeg
5089FCA8-2978-444F-A2AA-64FEC42D4596.jpeg Merhaba benim de ilk gebeliğim haftaya salı gideceğim tekrar gitmeden önce kan vereceğim bende çok korkuyorum gerçekten kimyasal ya da boş gebelik olmasından çünkü PCOS var 1 yıldır uğraşıyorduk kendiliğinden oldu benim de aşırı göğüs ve kasık ağrım var alttan bakmak istediler baktırmadım çünkü başhekim bi tanıdığımız alttan bakmanın ilk 3 ay çok riskli olduğunu söylemişti ilişki de dahil buna düşüğünüz kürtaj mı oldu kendi kendine kanamayla mı acaba bu arada çok geçmiş olsun rabbim inşallah meleğinizin yerini sağlıklı bebeklerle doldursun çok zor bir süreç 🙏🏻

Eki Görüntüle 3441652 Eki Görüntüle 3441652 Merhaba benim de ilk gebeliğim haftaya salı gideceğim tekrar gitmeden önce kan vereceğim bende çok korkuyorum gerçekten kimyasal ya da boş gebelik olmasından çünkü PCOS var 1 yıldır uğraşıyorduk kendiliğinden oldu benim de aşırı göğüs ve kasık ağrım var alttan bakmak istediler baktırmadım çünkü başhekim bi tanıdığımız alttan bakmanın ilk 3 ay çok riskli olduğunu söylemişti ilişki de dahil buna düşüğünüz kürtaj mı oldu kendi kendine kanamayla mı acaba bu arada çok geçmiş olsun rabbim inşallah meleğinizin yerini sağlıklı bebeklerle doldursun çok zor bir süreç 🙏🏻
Merhaba teşekkür ederim size de hayırlı olsun güzel artmış❤️ lütfen tekrar kan verin benim de ilk iki verdiğimde çok güzel artmıştı ama sonra maalesef yavaş ve az arttı benim kendiliğinden düştü iki kere alttan bakıldı ama alttan bakıldıktan baya sonra hiç bir şey yapmazken düştü yani maalesef düşeceği varsa düşüyor yavaş ve az artan betadan böyle bişey bekliyorduk ama insan yine de üzülüyor işte:KK43: inşallah sizinki sağlıklı bir gebelik olur hayırlısıyla alırsınız kucağınıza❤️🙏🏻 lütfen sonucunuzu bana da yazın

Merhaba teşekkür ederim size de hayırlı olsun güzel artmış❤️ lütfen tekrar kan verin benim de ilk iki verdiğimde çok güzel artmıştı ama sonra maalesef yavaş ve az arttı benim kendiliğinden düştü iki kere alttan bakıldı ama alttan bakıldıktan baya sonra hiç bir şey yapmazken düştü yani maalesef düşeceği varsa düşüyor yavaş ve az artan betadan böyle bişey bekliyorduk ama insan yine de üzülüyor işte:KK43: inşallah sizinki sağlıklı bir gebelik olur hayırlısıyla alırsınız kucağınıza❤️🙏🏻 lütfen sonucunuzu bana da yazın
ACE30304-33DA-42D6-96E7-C2A8DAED2529.png

Merhaba normalde kontrolüm salı günü ama siz öyle deyince içim içimi yedi tekrar kan verdim sonucu paylaştım sizinle inşallah keseyi görürüm ve inşallah siz de sağlıklı gebelikler geçirip bir an önce bebişinize kavuşursunuz ❤️❤️

Merhaba normalde kontrolüm salı günü ama siz öyle deyince içim içimi yedi tekrar kan verdim sonucu paylaştım sizinle inşallah keseyi görürüm ve inşallah siz de sağlıklı gebelikler geçirip bir an önce bebişinize kavuşursunuz ❤️❤️
Merhaba maşallah çok iyi artmış❤️ çok iyi yapmışsınız en azından arttığını görmüş olduk böyle güzel arttığı sürece Salı günü keseyi görürsünüz 😍 inşallah çok sağolun sağlıkla kalın Salı günü ya da ne zaman doktora giderseniz güncellersiniz sevinirim❤️🥰

X