• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50'den 44'e :(

bebisimsanem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
650
0
0
İstanbul
Dertten sıkıntıdan yemek yiyemedim iştahım kapandı, 2 haftada 6 kilo verdim, çirkinleştim .. Bacaklarım zaten inceydi şimdi tarif edilemeyecek çirkinlikte :( Boyum 1.67 kilom 44 :( Artık hiçbir pantolon tşört yakışmıyor .. Yüzüm bi garipleşti.. 80 numara göğüslerim bile belli olmuyor artık, o derece zayıfladım... Yardım kızlar bana birşeyler yazın ne kadar sıklıkla ne yersem kilo alırım 4 kilo almak istiyorum, hani zayıflığımı örtecek kas yapısınada sahip değilim.. Acil kilo almalıyım okullar açılıyor, yardımlarınızı beklıyorum.. :43::43::43::43::43::43::43::43::43:

gece yatmadan once mantı ye ben gecen 1 tabak yedım 800 gr almısım :D

gece yatmadan yrsen sana kılo olarak donucektır. Gun ıcınde çok ekmek kuruyemıs yaglı tatlı seyler ye okul açılana kadar çok rahat alırsın metme .

bıde bebe bıskuvısı al onu sutle mama halıne getır her aksam ye . bıde keçiboynuuzu pekmezı ıcebılırsın

gece yatmadan once mantı ye ben gecen 1 tabak yedım 800 gr almısım :D

gece yatmadan yrsen sana kılo olarak donucektır. Gun ıcınde çok ekmek kuruyemıs yaglı tatlı seyler ye okul açılana kadar çok rahat alırsın metme .

bıde bebe bıskuvısı al onu sutle mama halıne getır her aksam ye . bıde keçiboynuuzu pekmezı ıcebılırsın

mantıyı her zaman yapmıyor annemiz malesef :D :D
evet bu aralar kuruyemiş falan çok yiyorum ama ben düzenli bir liste hazırlamak istiyorum kendıme.. Ama karbonhidrat besinlerinden tüketmek son derece faydalı .

duzenlı lıste ıcın topıclere bıraz bak canım guzel seyler paylaşmılar .

mantıda bızım evde olmazsa olmaz yaa :D bende o 800 gr yakmaya ugrasıodum aynı kilomda kalmak istiyorumm ama mantıyı grnce 800 gr sok oldum :52:

duzenlı lıste ıcın topıclere bıraz bak canım guzel seyler paylaşmılar .

mantıda bızım evde olmazsa olmaz yaa :D bende o 800 gr yakmaya ugrasıodum aynı kilomda kalmak istiyorumm ama mantıyı grnce 800 gr sok oldum :52:

:D tamam canım anneme söyliyim hemen gidip yarın mantı yapsın zaten kadının elinin lezzeti var bir tepsi yerim ben :)

o kadar kısa sürede çok kilo vermişsin, bir saglık problemin olmasın?
ben verdiğimi çok kolay geri alıyorum, umarım sen de istedigin kadarını geri alırsın.

o kadar kısa sürede çok kilo vermişsin, bir saglık problemin olmasın?
ben verdiğimi çok kolay geri alıyorum, umarım sen de istedigin kadarını geri alırsın.

aslına bakarsan kardeşime hasta denildiği için zaten moralim bozuk diye yemek yiyemiyodum ama bana sorarsan bir rahatsızlığım var gibi
gözlerim kararıyor ayaktayken, bazen ellerim ve ayaklarım uyuşuyor, tansiyonum düşüyor, yüzüm beyazlaşıyor, 1 kaç kez bayıldım.. Bilemıyorum artık hayırlısı.

2 hafta içinde çok fazla kilo vermişsiniz bunun için önce doktora gidip gerekli kontrolleri olun sonradan problem olmasın
eğer bi probleminiz yoksa doktorla birlikte kilo almanız daha sağlıklı , hem vücuda kilonun dengeli yayılması da önemli

2 hafta içinde çok fazla kilo vermişsiniz bunun için önce doktora gidip gerekli kontrolleri olun sonradan problem olmasın
eğer bi probleminiz yoksa doktorla birlikte kilo almanız daha sağlıklı , hem vücuda kilonun dengeli yayılması da önemli

evet gerçekten çok kilo verdim, neden böyle oldu anlamıyorum... Eskıden kıçıma olmayan pantolon şimdi belime olmuyor şaka gibi gerçekten
doktora gidebilirsem gideceğim.. Teşekkürler canım yorumun için.

evet gerçekten çok kilo verdim, neden böyle oldu anlamıyorum... Eskıden kıçıma olmayan pantolon şimdi belime olmuyor şaka gibi gerçekten
doktora gidebilirsem gideceğim.. Teşekkürler canım yorumun için.

ben o kadar diyetlerimle bile o kadar veremedim cnm bi yerde yanlışlık var dikkat et kendine bak sağlığından olma
keşke bendeki 5 kilo fazlayı sana yollayabilsem:52:

hiç fena olmaz valla...
istersen sana zayıflama yöntemi önerebilirim tamamen bana ait bir formül :)

o zaman önerini bekliyorum:53:
ben senin derdim var bölümündeki konunu da biliyorum kardeşin rahatsız diyordun sonradan iyi çıkmıştı sanırım o süreçteki stresin seni baya etkiledi:50:

aslına bakarsan kardeşime hasta denildiği için zaten moralim bozuk diye yemek yiyemiyodum ama bana sorarsan bir rahatsızlığım var gibi
gözlerim kararıyor ayaktayken, bazen ellerim ve ayaklarım uyuşuyor, tansiyonum düşüyor, yüzüm beyazlaşıyor, 1 kaç kez bayıldım.. Bilemıyorum artık hayırlısı.

kardeşinize geçmiş olsun. bu belirtiler yemek yemediğinizden beri mi var yoksa öncesinde de var mıydı?

önceki konunuzu bilmiyordum, üstümdeki yorumdan gördüm, sevindim kardeşinizin şimdi iyi olmasına.

Son düzenleme:
o zaman önerini bekliyorum:53:
ben senin derdim var bölümündeki konunu da biliyorum kardeşin rahatsız diyordun sonradan iyi çıkmıştı sanırım o süreçteki stresin seni baya etkiledi:50:

evet canım, tükendim resmen
2 haftada 6 kilo ya.. O kadar çöktüm aklım zihnim beynim o kadar doluydu ki yemek yemek bile aklıma gelmedi..
Neyse bunlar geçti şimdi sana zayıflama formulünü vericiyim . :D

Bak şekerim öncelikle ben mesela sabah kahvaltıda çok doyurucu olmasa biraz peynir domates biraz ekmek .. 1-2 dakikalık bir yemek oluyor.
Öğle yemeği bile yemiyorum
Akşama doğru karnım çok acıkınca meyve salatası ye yada kıvırcık marul falan onlarla salata yap kendıne..
Çok doyurucu oluyorlar aslında, tabiki aralarda ana yemekte yiyebilirsin ama biraz boğazını kesmen lazım
En önemlisi evde akrobatik hareketler yapmak ve saçma sapan danslar etmek
Doğam gereği fazla delidolu ve garip bir insan olduğum için akşama kadar dans edıyorum
Evde koşuyorum, egzersiz yapıyorum
Ama bunlar kilo vermek için değil, yapım bu :)
Sende dene . Özellikle akşam salata çok faydalı.

kardeşinize geçmiş olsun. bu belirtiler yemek yemediğinizden beri mi var yoksa öncesinde de var mıydı?

önceki konunuzu bilmiyordum, üstümdeki yorumdan gördüm, sevindim kardeşinizin şimdi iyi olmasına.

teşekkürler canım.. Bu belirtiler 1 kaç aydır var.. Zaten bayılmalarımda ilk zamanlarda olmuştu.. Önce midem bulanıyor sonra bayıldım 2 kez.
Midem bulanınca ellerim ve bacaklarım uyuşuyor karıncalanma oluyor..
Sonra yüzüm beyazlaşıyor, göz kararması çok sık, ve sanki artık kaslarım çalışmıyor gibi , çok güçsüzleştim..

evet canım, tükendim resmen
2 haftada 6 kilo ya.. O kadar çöktüm aklım zihnim beynim o kadar doluydu ki yemek yemek bile aklıma gelmedi..
Neyse bunlar geçti şimdi sana zayıflama formulünü vericiyim . :D

Bak şekerim öncelikle ben mesela sabah kahvaltıda çok doyurucu olmasa biraz peynir domates biraz ekmek .. 1-2 dakikalık bir yemek oluyor.
Öğle yemeği bile yemiyorum
Akşama doğru karnım çok acıkınca meyve salatası ye yada kıvırcık marul falan onlarla salata yap kendıne..
Çok doyurucu oluyorlar aslında, tabiki aralarda ana yemekte yiyebilirsin ama biraz boğazını kesmen lazım
En önemlisi evde akrobatik hareketler yapmak ve saçma sapan danslar etmek
Doğam gereği fazla delidolu ve garip bir insan olduğum için akşama kadar dans edıyorum
Evde koşuyorum, egzersiz yapıyorum
Ama bunlar kilo vermek için değil, yapım bu :)
Sende dene . Özellikle akşam salata çok faydalı.

doğru diyorsun cnm ben cok hareketsızım bı odadan oburune bıle gıtmıyorum hemen spora baslamam lazım
tesekkur ederım zaten dedıklerını bende düsünüyordum:8:
bu arada kardeşinde iyi olduguna göre artık kendine dikkat edebilirsin.öyle 2 dk kahvaltıyla olmaz güzelce yemeğini ye bu da nacizane benden sana abla tavsiyesi mi diyeyim ne diyeyim :))

doğru diyorsun cnm ben cok hareketsızım bı odadan oburune bıle gıtmıyorum hemen spora baslamam lazım
tesekkur ederım zaten dedıklerını bende düsünüyordum:8:
bu arada kardeşinde iyi olduguna göre artık kendine dikkat edebilirsin.öyle 2 dk kahvaltıyla olmaz güzelce yemeğini ye bu da nacizane benden sana abla tavsiyesi mi diyeyim ne diyeyim :))

evet aç müziği dans et, oryantel oyna, bundan kolay ne var..
Artık kendıme dikkat ediciğim ve kilo alacağım... Hedefim kilo almak hadi hayırlısı :D

teşekkürler canım.. Bu belirtiler 1 kaç aydır var.. Zaten bayılmalarımda ilk zamanlarda olmuştu.. Önce midem bulanıyor sonra bayıldım 2 kez.
Midem bulanınca ellerim ve bacaklarım uyuşuyor karıncalanma oluyor..
Sonra yüzüm beyazlaşıyor, göz kararması çok sık, ve sanki artık kaslarım çalışmıyor gibi , çok güçsüzleştim..

Hemen doktora git, Allah korusun karşıdan karşıya geçerken aniden bayılsan n'olcak? Erkenden önlemini al. Ben de liseye başlayacagım senesi yaşadım bunu, tansiyon düşüklüğünden demişti doktor. Çok berbat bişi bayılmak... böyle ellerinden bacaklarından sanki bütün kanı çekip alıyorlar, karnında tuhaf bir agrı ve gözlerde kararma :18:

eğer sağlık problemn yoksa kuruyemiş tüket akşam yatarken muzlu süt iç bi kaşıkta bal at içine çok güzel kilo aldırıyor emn ol düzenli bi şeklde yemeğini yemeyi unutma:)

Back