500cc civarı yaptıranlar

gizos123456

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2015
325
98
53
28
merhaba 3 gün önce implant taktırdım 505 cc polyech marka high profile bana küçük gibi geliyor sizce ödemden midir tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

merhaba 3 gün önce implant taktırdım 505 cc polyech marka high profile bana küçük gibi geliyor sizce ödemden midir tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
ben de natrelle marka silikonlarımı değiştirip geçen şubatta kasaltı poyltech 400 cc taktırdım hissettiğim en harika şey pilates, fitnes. vs ne yaparsam yapayım öncekine nazaran hiç kayacakmış oynayacakmış hissi yaratmıyor ilk gün nasılsa şu an da aynı boyutlarda

Ayyy çok sevindim aynı kalıyorsa herkes küçülüyor dikince üzüldüm baya polytechten bende çok memnunum

Ayyy çok sevindim aynı kalıyorsa herkes küçülüyor dikince üzüldüm baya polytechten bende çok memnunum
aynı boy olan ilk silikonlarım takıldığında aşırı şişmişti 2 ay sonra küçülmüştü bunda hiç öyle olmadı için rahat olsun taş gibi kalıyorlar biraz daha pahalı ama değiyor

aynı boy olan ilk silikonlarım takıldığında aşırı şişmişti 2 ay sonra küçülmüştü bunda hiç öyle olmadı için rahat olsun taş gibi kalıyorlar biraz daha pahalı ama değiyor
Boyut kalıyor ama sanki şu an şekil tam ortaya çıkmadı gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…