500 tl'ye hasret moda gelinliğimi satıyorum...

madamtusot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
982
2
46
İstanbul
HASRET MODA'dan GELİNLİĞİMİ SATIYORUM-Ayakkabı hediyeli

Sadece 1 kere giyilmiş gelinliğimi satıyorum. Özel dikimdir.
Ayakkabısını özel olarak yaptırmıştım. Gelinliği alacak kişiye ayakkabı hediyemdir.
Bana oldukça şans getirdi. Çok severek giydim.
İnşallah sizinde mutlululuğunuza mutluluk katar.

Kuyruğu oldukça uzundur.
Arkası kabarık, önü dar olan bu model başka hiçbir yerde yoktur.

İstanbul Avrupa yakasındayım. Bu fiyat elden teslim için geçerlidir.
Bedeni 38-42 olarak giyilebilir.

evet ilgileniyorum çok güzel bir gelinlik ve hasret modadan almışsınız fiyat ne düşünüyorsunuz peki ve beden nedir ben 38-40 giyiniyorum

buarada resimler çok net değil acaba daha net bir resim paylaşmanız mümkün olurmu?ayrıca kuru temizleme yaptırmışmıydınız ve herhangibir deformasyonu varmı gelinliğin öğrenebilirsem ona göre almayı düşünüyoruz

merhaba ben bir arkadaş için gelinliğinizle ilgileniyorum son fiyat ne olur yardımcı olursanız ve acil cevap verirseniz çok sevinirim çünkü düğüne 2 hafta var

Bende hala beklemedeyim ve ilk yazan olarak sanırım öncelik bende olacaktır :))) umarım biran önce cevap verirsiniz çünkü benimde düğünüme az bir zaman kaldı ve istediğim gelinliği bulamıyorum,zaten sizin gelinliğinizi gördükten sonra da aramayı bıraktım...Bana sadece ödemeyi nasıl yapacağımı söylemeniz yeterli olacak.Kargo evden teslim alır sizden karşı ödemeli gönderirsiniz.bana özelden iletişim bilginizi bildirebilirseniz oradan görüşebiliriz.Ben özel mesaj gönderemiyorum.mail adresim eylul_1209@hotmail.com

merhaba hanımefendi gelinliğinizi çok begendım eger satılmadıysa bende talıbım.verecegınız cevaba göre iletişime geçmekten çok mutlu olucam....

keske ulasma ımkanım olsaydı size mükemmel bir gelinlik ve fiyatı olabıldıgınce uygun tutmusssunuz allah razı olsun.cunku bazen ımkansızlıklar zorluyor ınsanı dılerım nasıpse size ulasabılırım hanımefendı

Duruyormu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…