• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50 yasina merdiven dayamis bi adam neden 19 yasinda ki bi kiz yazar ki

reyyh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2019
21
2
36
25
o adami gordukce tiksiniyorum benden ne gibi bi beklentisi var anlamiyorum ara sira yaziyo muhabbet edelim felan filan o adami gunluk hayatimda da gormek zorunda kaldigim icin tersleyemiyorum da oglun yasinda ki bi kizla gecenin 3 unde ne muhabbet ediceksin . napicam bilemiyorum

ordan engelledim ama gunluk hayatta gordugum bi insan ve surekli laf atiyo adami gordukce kusasim geliyo yani bu adamin benden ne gibi bi beklentisi olabilir ki
Sen cevap verme hiç umrunda değilmiş gibi davran ama buna rağmen vazgeçmiyorsa rahatsız olduğunu dile getir susma sakın.. sustukça bişe yaptıklarını sanıyorlar..

Sen cevap verme hiç umrunda değilmiş gibi davran ama buna rağmen vazgeçmiyorsa rahatsız olduğunu dile getir susma sakın.. sustukça bişe yaptıklarını sanıyorlar..
adamin o kadar guzel bi esi var ki marifetli felan esini de hic biyere gondermiyomus pislik herif kendisi cocugu yasinda ki kiza yan gozle bakarken bisi olmuyo ama. hic umursamiyorum zaten cevap vermiyorum

adamin o kadar guzel bi esi var ki marifetli felan esini de hic biyere gondermiyomus pislik herif kendisi cocugu yasinda ki kiza yan gozle bakarken bisi olmuyo ama. hic umursamiyorum zaten cevap vermiyorum
İçi fesat çünkü kendi gibi biliyo belli ki herkesi.. kendisi yaparken sorun olmuyo tabii.. devam ederse rahatsız etmeye susma sakın rahatsız olduğunu söyle..

Back
X