50 TL'ye Abiye Elbise+Abiye Çanta ve Transparan abiye şalı hediyeli+bedava kargo

wampie

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
154
46
İHTİYAÇ SAHİBİ BİRİSİ ALABİLSİN DİYE BU KADARM UYGUN FİYATA SATIŞA KOYUYORUM KIZLAR.

KIRMIZI ABİYE ELBİSE & HEDİYESİ TAŞLI ABİYE ÇANTA & HEDİYESİ TRANSPARAN ABİYE ŞALI
=Üçü birden 325 TL'ye alınmıştır! Ve Sadece 1 kez kullanıldı ! ŞİMDİ tüm hepsini 50 TL'ye ücretsiz kargo ile satıyorum.
M-L beden.

Resimlerde üzerimde transparan siyah abiye şalı vardır. İsterseniz şal olmadan kullanabilirsiniz.
Etek kesimi asimetriktir. Kumaşı gerçekten kaliteli.

Kullanım: *Sadece 1 Kez Giydim ! tertemiz durumda.
*Omuzlarım küçük olduğu için askısını geçici olarak dikişle tutturmuştum.Bu dikiş tekrar çözülüp aynı şekilde askı ayarlanabilir.

Eki Görüntüle 672073
Eki Görüntüle 672074
Eki Görüntüle 672075
Eki Görüntüle 672077
Eki Görüntüle 672078
Eki Görüntüle 672079
Eki Görüntüle 672080

Elbise; İstanbul Kadıköy'den 250TL'ye alındı.
Son derece ŞIK ! Ve renginin tonu hakkında gerçekten pek çok iltifat almış bir elbise :)

Kırmızı veya siyah aksesuar detaylarıyla iyi bir şekilde kullanabilirsiniz.

Ön göğüs kısmı resimdeki gibi işlemelidir. Ve elbise detayında sol göğüs altından monte edilmiş kırmızı tül aksesuar da vardır.

Taşlı Siyah Rugan Çanta Hediye Notu:
Hediye olarak yollayacağım resimdeki çantanın fiyatı 50 TLdir Topuz aksesuarı düşmüştü fakat hiç bi şekilde belli değil zaten o yüzden satın aldım. Aldığımda öyleydi bu yüzden fiyatı düşürüp verdiler. :) Ve ben söylemeden kesinlikle anlaşılmadı.
Çanta taşlı, rugan ve zincirlidir.

Bu harika fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederim. Üstelik ÜCRETSİZ KARGO ile yollanacaktır.

******ABİYE ÇANTA+ TRANSPARAN SİYAH ABİYE ŞALI DA hediye edilecektir :) ŞAL 25 TL'ye alınmıştı.

Tüm bu muhteşem hediyelerle beraber abiye seti =50 TL

Son düzenleme:
beğenen yok mu :)
Güvenli ve en meşhur (ismini veremiyorum özel mesajda link atarım) alışveriş sitesi aracılığıyla satıyorum yani güven konusunda bir sorun yaşamazsınız kredi kartı ile ödeme seçeneği bile var...Üstelik ücretsiz kargo

X