- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
Mürdüm tonunda mor saten elbise çok şık sadece 1-2 saat giydim,Mersinde iyi bir moda evınden 350 tl ye aldım.125 tl ye satıyorum.Arkası kuyruklu ve vucuda tam oturuyor.Bedeni 2 numara 36-38 bedene uyumlu.(kargo alıcıya ait)
Cıddı alıcıya detaylı foto gönderırım.
Ve fiyatı 100 tl ye dusurdum kacırmayın..
Tıffany marka hem elbıse hem tunık olarak kullanabılırsınız.Çok cici duruyor çizmeyle.Kilo problemınden dolayı giyemıyorum sayılı giyebıldım.36 beden fiyat 15tl(kargo alıcıya ait)
Limon company mor trıko elbıse,kollar kaprı kol sayılı gıyıldı M beden.20 tl(kargo alıcıya ait)
Xside Bedeni:3xL Doğum sonrası kısa bır sure gıydım.Özellıkle buyuk beden aldım bol tunık tarzında tayt ıle kombınlemek ıcın fiyat:10 tl
Tıfanny cizgili gömlek L beden sorunsuz tayt ıle giymek ıcın aldım sorunsuz.fiyat:10 tl
Xside tayt Xl beden diğer xside gömlek altına almıstım sorunsuz 10 tl
Zara beyaz yesıl kazak M beden(etıketı batıyor dıye kestım) cok az gıyıldı:15 tl
(süet ve taş detaylı)çok şık ve tertemız.(kargo alıcıya ait)
Siyah rugan hafif topuklu cok rahat ve şık 38,5numara betty boop marka)sadece 2 kez gıydım.
burun kısmında hafıf bır asınma var ama bellı olmuyor bıle.Fiyat:40 tl(kargo alıcıya ait)
Kalıbı genıs 39 numara ıle uyumlu..
İkili alımda ayakkabıları 70 tl ye Teklı alımda tanesı 40.
Fıyat sondur..
Cıddı alıcıya detaylı foto gönderırım.
Ve fiyatı 100 tl ye dusurdum kacırmayın..
Tıffany marka hem elbıse hem tunık olarak kullanabılırsınız.Çok cici duruyor çizmeyle.Kilo problemınden dolayı giyemıyorum sayılı giyebıldım.36 beden fiyat 15tl(kargo alıcıya ait)
Limon company mor trıko elbıse,kollar kaprı kol sayılı gıyıldı M beden.20 tl(kargo alıcıya ait)
Xside Bedeni:3xL Doğum sonrası kısa bır sure gıydım.Özellıkle buyuk beden aldım bol tunık tarzında tayt ıle kombınlemek ıcın fiyat:10 tl
Tıfanny cizgili gömlek L beden sorunsuz tayt ıle giymek ıcın aldım sorunsuz.fiyat:10 tl
Xside tayt Xl beden diğer xside gömlek altına almıstım sorunsuz 10 tl
Zara beyaz yesıl kazak M beden(etıketı batıyor dıye kestım) cok az gıyıldı:15 tl
- Tiffany marka mevsımlık ınce belı lastıklı bol paça pantolon tertemız 1-2 sefer gıydım.S beden.Kahve tonunda,sıyah ve acık gri
Tane 7 tl 3lu alımda 15 tl(kargo alıcıya ait)
(süet ve taş detaylı)çok şık ve tertemız.(kargo alıcıya ait)
Siyah rugan hafif topuklu cok rahat ve şık 38,5numara betty boop marka)sadece 2 kez gıydım.
burun kısmında hafıf bır asınma var ama bellı olmuyor bıle.Fiyat:40 tl(kargo alıcıya ait)
Kalıbı genıs 39 numara ıle uyumlu..
İkili alımda ayakkabıları 70 tl ye Teklı alımda tanesı 40.
Fıyat sondur..
Son düzenleme: