• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 50 mg klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
788
73
Kızlar 50 mg kullanıp etkisini görenler varmı ?
Klomenden 3 gün sonra yani bugün kontrol vardı doktor çok küçük yumurtalıklar ama daha erken dedi haftaya perşembeye gün verdi gelişme olurmu yaaa 😞

Bende 1 taneyle başladım 2 yumurtam gelişti çatladı ama gebelik oluşmadı yine. 2 ye cikaricak bu ay yumurtlamamda hiç sknti yok çatlamada da ama gebelik oluşmuyor bir türlü

Herkes 2 taneyle sonuç alıyor ben bitane kullandım. Keşke 2 kullansaydım güzel bi sonuç alırdım belki.. 😔
Dr.de bana 75 veriyodu 3aydir , hicbir ise yaramadi.Asilamayi bile 75 ile yaptirmisti.Salak kadin.buay onu dinlemedim. Yine 75dedigi halde , ben 150 kullandim.Yarin kontrol um var.😐

1 tane doz bende bi işe yaramadı hiç büyüme olmadı inşallah bidaki ay 2 tane günde inşallah gelişme olur 😔

Ha tamam canım. Yani gelişme yoksa neden aynı dozda kaldı kı artırması gerekiyordu doktorda
Meraba 😘az geldim dr.den.Cokda iyi yapmisim, onu dinlememekle.150 kullanmakla.2yumurta gelismis fistik gibi 😁zannediyorki kendi bilgisinin eseri 🤪🤭aksama da kan sonucuna gore dewam et 75e diyecek , yada birak catlayacak , catlatma igneni vur diyecek.Birde hormon degerimi anlayabilsem evde , dr.ye gerek kalmicak.😅😅ovitrelle yazdi receteye , ama buay catlatma ignesi de Turkiye den getirdigim baska catlatma ignesi ni kullancam.Inanmiyorum Alman dr.lerin samimiyetine.🤨

Meraba 😘az geldim dr.den.Cokda iyi yapmisim, onu dinlememekle.150 kullanmakla.2yumurta gelismis fistik gibi 😁zannediyorki kendi bilgisinin eseri 🤪🤭aksama da kan sonucuna gore dewam et 75e diyecek , yada birak catlayacak , catlatma igneni vur diyecek.Birde hormon degerimi anlayabilsem evde , dr.ye gerek kalmicak.😅😅ovitrelle yazdi receteye , ama buay catlatma ignesi de Turkiye den getirdigim baska catlatma ignesi ni kullancam.Inanmiyorum Alman dr.lerin samimiyetine.🤨
Hahah süper canim iyiki dinlememişsin 😂 banada 2 dedi ama 3mü yapsam diye şeytan dürtüyor emin olamiyorum 😂 çünkü hiç büyümemişler ve sanki 2’de fayda etmicekmiş gibiii geliyorr

Hahah süper canim iyiki dinlememişsin 😂 banada 2 dedi ama 3mü yapsam diye şeytan dürtüyor emin olamiyorum 😂 çünkü hiç büyümemişler ve sanki 2’de fayda
Hahah süper canim iyiki dinlememişsin 😂 banada 2 dedi ama 3mü yapsam diye şeytan dürtüyor emin olamiyorum 😂 çünkü hiç büyümemişler ve sanki 2’de fayda etmicekmiş gibiii geliyorr
Gùlùm sen hangi ilaci kullaniyon? Kac doz dedi dr.? Ve ayni dozda kac ay ay kullandin ? Ona gore hareket et.kac aydir 75 veriyo bana yaa, ise yaramiyo yetmiyo artir iste dimi?😤😅

Back
X