50 günlük leke gibi ve regli gibi kanama

Akrepler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2025
15
11
3
23
Merhaba
50 gündür kanamam var ve ara sıra bı günde olsa duruyor bazı günler leke bazı günler ise regli kanaması gibi doktora gittim vajinal enfeksiyon dedi ilaç verdi polikistik over var çocuk için de folik asit kanama için iki tane ilaç verdi hiç bir işe yaramadi hala kanamam devam ediyo ve beni korkutuyor bu durumu yaşayan bı bilgisi olan var mı acaba yaşım 24

Tüpler ultrasonda görünmüyor diye biliyorum rrahim filminde bakılıyor onu mu kastettiniz acaba?
Kimyasal olunca beta sıfıra düşünce kanama başliyor yani kanamadan sora test yapmışsanız bunu anlayamazsınız zaten

Hmm bilmiyorum , inşallah öyle bir durum değildir
kimyasal kötü bişey değil korkmayın çoğu kadın yaşıyormuş adet olduğu için anlamıyor muş bile belki de kanama uzun sürmesi durumu bile olmuyor kimyasal gebelik dediklerinde sadece ben ihtimal olabilir mi dedim

Bende bugün gittim polikistik dışında bişey bulunmadı doğum kontrol verdi
Çok şükür bu gün kendi doktoruma gittim sende hiç bişi yok dedi polikistik over yüzünden kanaman dedi ilaç verdi kanaman azalacak bı hafta sonra biraz kanaman olcak önümüzde ki ay da kendi kendine regli Olcan o zaman gel dedi

Şükür bana da öyle dedi dkh verdi bitince gidicem kendi kendime olmayı bekle demedi niyeyse aslında hapda hormonları etkiler yanlış sonuç olur gibi

Kizlar ben de kendim icin konu acacaktim ki bu konuyu gordum.
Sizinde benzer gibi anladim.
Benim de regli oncesi 1 hafta civari arti veya eksi degisiyor, 2 '3 gun regli sonrasi yine lekelenme oluyordu. Bunun icin dr a giytim, simit verdim sorun yok dedi.
Bu 1 bucuk sene once. Boyle devam etti. Yakin zamanda kontrol amacli gittim dr. a. Yine muayne normal ,hormonlar iyi,simir testi temiz.
Ama lekelenmeye artik iyice dikkat eder oldum. Yakin zamanda 1 hafta 10 gun temiz ,gerisi leke ama bazen olmuyorda. Asiri bir lekelenme degil yani.
Dr a bir daha gittim. Bu sefer dedi hormon ilaci baslayalim. Kullandim bitti, birkac gun leke,regli olmam gerekiyor,olamadim.leke de gelmiyor.

Bu arada kafaya taktim tabi stres icindeyim.
Olamazsam bir daha gidicem.
Ama benzer durum yasayan var mi diye yazmak istedim

Nerdeyse 50gun lekenme yaşadım ki hala daha var bunun 15 günü resmen çeşme akar gibi kanama yaşadım kadın doğum Hastanesi'ne gittim rahim duvarı kalınlaşmasi var dedi parça alınması lazım dedi hatta gerekirse hemen kürtaj olup kalınlığı alınması gerek dedi gece olduğu için kadın doğum hastanesine gittim mecburen yoksa devlet Hastanesi'ne takibi yapan bı doktorum var bayram geçti hafta içi oldu hemen gittim kendi doktoruma anlattım adam güldü ultrasonla baktı bana gösterdi bak dedi hiç birşeyin yok bosuna o işlemleri yaptirirdin dedi polikistik over olduğu için bu oluyo normal korkma dedi ilaç tedavisine başladık ve benim kanamam daha da azaldı bu kanama durup bı hafta sonra regli olacaksın dedi o bitince önümüzde ki ay ilaçsız olacaksın o zaman gel dedi kan tahlili yapalım tekrar dedi yani gerçekten özel veya devlet fark etmiyo doktoruna düşersen herşey güzel gider ama düşmezsen stres yaparsin kafana takarsın ve daha çok hastalığın öne çıkar herşeyin başı gerçekten stres başka hastaneye gittiğim de onları bana söylediler benim gözlerim artık ağlamaktsn kan toplamıştı tek bı doktorla kalma bence ve sakin ol stres yapma inşallah Allah şifanı verir

Yani dr zaten muaynen normal dedi ,bir sey yok. Hormon tahlilleri normal. Ama leke gelmesi canımı sikmaya basladi .
Yani sebebsiz strese bagli dese ,direkt stres yapmayacsgim.
Cok stresli zamanlardan gectim. Kisa surede
Babam iki kanser atlatti,sonra vefat etti.
Kayinvalidem de kanserden vefst etti.
Olmadi farkli bir dr a gidicem bakalim

Allah sifa versin tum hastalara

Başınız sağolsun stresten belki olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…