Çocuk Hastalıkları 50 günlük bebegimde Burun tıkanıklığı ve baş hareketleri

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Hayal10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2017
316
200
Hayır akşamlar.. 50 günlük bir bebeğim var bir haftadır burun tıkanıklığı yaşıyoruz serum fizyolojik ve aspiratör kullanmama rağmen burnu sürekli doluyor ve hirilti geliyor burnundan.. doktor normal oldugumu söylüyor ama bebeğimi uyurken çok etkiliyor bu durum..nefessiz kalacak diye çok korkuyorum..birde uyanmaya çalışırken çok baş hareketi yapıyor sürekli ya sağa sola sallıyor yada geriye atıyor kafasını.. acaba bu da tıkanıklıktan mı kaynaklanır yoksa başka bir problem olabilir mi

Merhaba. Burun tıkanıklığı kendiliğinden geçene kadar serum fizyolojik, aspiratör, buhar bebeği malesef sadece kısa bir süre rahatlatıyor. Bir süre böyle devam edecek sizin de mecburen. Yatağını 30 dereceye kadar eğimli yaparsanız daha rahat uyuyabilir.

Benim bebeğim gazi çok olduğu zaman başını sağa sola çevirirdi uyumak üzereyken. Bebeğiniz de nefes almakta zorlandığı ya da burnu hiriltidan gidiklandigi için başını saaliyordur belki.

Benim de bebeğim 68 günlük.Burun tıkanıklığı 15 günlükken başladı hâlâ devam ediyor.Biz de aspiratör ve İzotonik kullanıyoruz. Baş hareketleri ile ilgili bir sıkıntı olduğunu sanmam, gazı varken yapıyorlar

X