Merhaba bnm bebegime de doktorim cift bez dedi. 1 ay kullan dedi. Cift baz haricinde birsey yaptiniz miDoktora guvenmediyseniz baska bir doktora cift bezin faydasi olup olmayacagini sorabilirsiniz. Benim bebegimin kalca cikikligi cift bezle gecti ama degerleri daha normale yakindi.
Merhaba cift bezle mi gecti. Benm doktorum cift bez kullanin dedi.
Yok baska bisey yapmadik. Kundak yapmak yasaktı bi de. 1 ay icinde gecti cok sukurMerhaba bnm bebegime de doktorim cift bez dedi. 1 ay kullan dedi. Cift baz haricinde birsey yaptiniz mi
Sadece 1 hafta çift bez kullandık. Biz sonuç harika düzeldi. Demekki doktordan doktora degişiyor. Bide ultrason çektirirken iyi bir doktor olmalı. Burda bu kadar yorum yapıldı bana sessiz kaldım kimse yaşadıgını bilmez. Ama şükür ki herşey yoluna girdiMerhaba. Bnmde bebegim 55 günlük. 45 gunlukken sol tarafta kalca çıkıklığı dedi doktorum. 1 ay cift bez kullan bakalim dedi doktorum. Bu arada doktorum özel doktor. Dogumdan beri takip eden doktorum. Sizin doktorunuz baska birsey onerdiyse onu yapin doktorunuzu dinleyin. Umarim 1 ay sonra ikimizin de sıkıntısı kalmamis olur. Allah bebeklerimize saglik versin
Aynen yalnış ultrason sonucu iyi bir ultrason doktoru bulmak gerek bende öyle düşğnüyorum bizimkini çok şükür biz çift bez kullandık bir haftada düzeldi şükür herşey yolundaBen çift bez kullandim ama son muayene doktorumuz aslinda bebekte öyle bir sorunun hiç olmadığını yanliş ölçüm yapıldığını söyledi.O yüzden yanlış yönlerndirme yapmayayim.
Çift bez taktım ama arasına bir parçada koydum sürekli bacak arasıno açık tuttum hep kucakta 1 haftada düzeldi şükür inşallah siznkide kısa sürede düzelir ama ben yinede çift beze devam ediyorum 1 ay sonra yine çektirmeyi düşünüyorum doktorumuzda çekelim daha rahat edin dediMerhaba bnm bebegime de doktorim cift bez dedi. 1 ay kullan dedi. Cift baz haricinde birsey yaptiniz mi
Ewt gayet iyiyim çocugumda düzeldi hanımefendi 1 hafta çift bez kullandım şükür herşey yolundaMükemmel bir çözüm. Siz iyi misiniz çocuk hasta kalçası çıkık. O çocuk engelli kalacak farkında mısınız. Sizi tanısaydım ihbar ederdim
Çok şükür düzeldi sadece 1 hafta çift bez kullandık ve ultrason doktorunu degiştirdik belkide yalnış ölçüm olmuştu. Bunu bilemeyiz ama şuan çok şükür iyiyiz böyle sorun kalmadı 1 ay sonra yine çektirecez daha rahatlamak açısındanKüçük açılarda çift bez söylüyor doktor o yetiyor ama sizin açılar büyük çocugun ortez kullanması gerekir aksi halde düzelmez ve büyüdükçe düzelmesi daha zor oluyor doktor ne dediyse uygulayın güvenmediysen başka doktora git ama kafana göre takılma hayatı boyunca onu etkileyecek bişey çünkü ortez ile düzelmezse ameliyat oluyor zaman geçtikçe daha zor bir hal alıcak yol yakınken keyfinizi düşünmeyi bırakın çocuk durmaz falan demeyip dogru tedavi uygulayın çocuk bu aglar durmaz gayet normal şeyler saglıgından gelecek yaşantısından önemli mi
Hurefeler de gerçekmiş hanımefendi 1 hafta çift bez ile sorunuzmuz çözüldü çok şükür herşey yolunda şimdiDoktorun dediğini yapmayıp ordan burdan duyduğunuz hurafeleri yapacaksanız , çocuğun hayatını karartacaksanız (ki böyle yapanların çocuklarının devlet tarafından ellerinden alınması gerekiyor) hastaneleri meşgul etmeyin hanımefendi. O bahsettiğiniz ekipmanı bebeğine takan çok yakınım biri var, çocuk da düzeldi ekipman da çıktı. Yeterli olur mu bilemedim.
Valla demek işe yarıyomuş çok şükür 1 hafta kullandık ve sorun kalmadı herşey düzeldi. Kalbimiz rahatladı, 1 ay sonra yine çektirecez.Allah aşkına anam babam usulü çift bezle sorun mu çözülür Allah korusun sen vifkac ay rahat etmeyeceksin diye çocuk ömür boyu duruş bozukluğu olur doktora güvenmediysen başkasına git ama çocuğun hayatını karartma çözülebilecek birşey ameliyata gider
Kendi rahatın için çocuk daha fazla aglar diye doktorun önerdiği aleti kullanmadın iyiym diyorsun hala. Umarım çocukta bi sıkıntı kalmaz ve başka da sıkıntısı olmaz sen doktor yerine kendi çözümlerinle halletmeye çalışırsın geneEwt gayet iyiyim çocugumda düzeldi hanımefendi 1 hafta çift bez kullandım şükür herşey yolunda
Doktora git doktora bu ülkede niye hiçbir şey ilerlemiyor diye söylenmemek lazım eğitim önemliValla demek işe yarıyomuş çok şükür 1 hafta kullandık ve sorun kalmadı herşey düzeldi. Kalbimiz rahatladı, 1 ay sonra yine çektirecez.
Doktor önerdi çift bez hanımefendi kafama göre takılmadım (doktor önerdi doktor)Doktora git doktora bu ülkede niye hiçbir şey ilerlemiyor diye söylenmemek lazım eğitim önemli
Doktor önerdi çift bez ben iyiyim demiyorum çocugum iyi diyorum tekrar okuyup öyle konuşun kimse evladı böyleyken iyi olmazKendi rahatın için çocuk daha fazla aglar diye doktorun önerdiği aleti kullanmadın iyiym diyorsun hala. Umarım çocukta bi sıkıntı kalmaz ve başka da sıkıntısı olmaz sen doktor yerine kendi çözümlerinle halletmeye çalışırsın gene
Merhaba uzun zaman olmuş paylaşım yapalı son durumunuz nedir acaba?Bayanlar 50 günlük bebegim de kalça çıkıklığı var. Sol kalça alfa 55 derece, beta 60 derecedir. Sag kalça alfa 59 derece, beta 53 derecedir. Ortopediye götürdük bize dogru düzgün bir açıklama dahi yapmadı ve bize bir şey önerdi. Adını unuttum bebegin ayagını ve kokuna takıkıyor havada kalsın diye bacaklar ayrılsın diye bizde almadık zaten çocugum kolik durmuyor onda hiç durmaz diye bende araştırdım çift bez baglanıyormuş öyle yapıyorum şimdi böyle olupda düzelen varmı 20 gün böyle devam edicem sonra yine ultrason çektiricem şimdiden teşekkür ederim
Suan durum neDoktor önerdi çift bez ben iyiyim demiyorum çocugum iyi diyorum tekrar okuyup öyle konuşun kimse evladı böyleyken iyi olmaz
Düzeldi hiçbir sorun kalmadı şükürSuan durum ne
Tekrar ultrason mu cekindiniz orda mi belli oldubDüzeldi hiçbir sorun kalmadı şükür
Benim ablamın kızına da aynı teşhis konmuştu. Doktor boyna takılan boyunluğun malzemesine benzer bir malzemeden üretilmiş ve kalçaya takılan bir malzeme vermişti. Onlar bir süre bu verilen malzemeyi kullandılar ama sonrasında bebek rahatsız olduğu için kullanmadılar, ablam da çift bez takmıştı. Şuan 2 yaşına yaklaştı çok şükür ki kalıcı bir problem bulunmuyor. Ama burada çıkıklık dereceleri önemli, herkeste işe yarayacak diye bir şey söz konusu değil. O doktor ilgilenmediyse alanında uzman farklı bir doktor bulmakta yarar varBayanlar 50 günlük bebegim de kalça çıkıklığı var. Sol kalça alfa 55 derece, beta 60 derecedir. Sag kalça alfa 59 derece, beta 53 derecedir. Ortopediye götürdük bize dogru düzgün bir açıklama dahi yapmadı ve bize bir şey önerdi. Adını unuttum bebegin ayagını ve kokuna takıkıyor havada kalsın diye bacaklar ayrılsın diye bizde almadık zaten çocugum kolik durmuyor onda hiç durmaz diye bende araştırdım çift bez baglanıyormuş öyle yapıyorum şimdi böyle olupda düzelen varmı 20 gün böyle devam edicem sonra yine ultrason çektiricem şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?