+1Allah aşkına anam babam usulü çift bezle sorun mu çözülür Allah korusun sen vifkac ay rahat etmeyeceksin diye çocuk ömür boyu duruş bozukluğu olur doktora güvenmediysen başkasına git ama çocuğun hayatını karartma çözülebilecek birşey ameliyata gider
Bayanlar 50 günlük bebegim de kalça çıkıklığı var. Sol kalça alfa 55 derece, beta 60 derecedir. Sag kalça alfa 59 derece, beta 53 derecedir. Ortopediye götürdük bize dogru düzgün bir açıklama dahi yapmadı ve bize bir şey önerdi. Adını unuttum bebegin ayagını ve kokuna takıkıyor havada kalsın diye bacaklar ayrılsın diye bizde almadık zaten çocugum kolik durmuyor onda hiç durmaz diye bende araştırdım çift bez baglanıyormuş öyle yapıyorum şimdi böyle olupda düzelen varmı 20 gün böyle devam edicem sonra yine ultrason çektiricem şimdiden teşekkür ederim
Merhaba hayatı boyunca engel olacak bı durum demişsinizHekim ne diyorsa onu yapın. Belki çocuk durmaz iyice sizi yorar ama hayatı boyunca ona engel olacak bir rahatsızlık bu. Birkaç ay yorulmaya değer
Ameliyat olmamışım ama kardeşinizin taktığı aparattan takmışım. Bacaklarım ayrı demir aparat ve özel ayakkabılarla yürürken resimlerim var hep. Anne babamıza şükürler olsunki topal kalmadık.Ki ekleme yapmak istiyorum ameliyat olursa ondan sonra ki süreç daha da zor
İyi oluyor mu kardeşim oldu ama daha o aparata dayanamıyorsunuz ameliyat sonrasında belden aşagıya alçıya alıyorlar uzun süre alçıda kalıyor
Alçı cıktıktan sonra iki ayakkabıyı birbirine bağlayan demir aparat var o ayakkabıyı giydirttiler.
Hatta kardeşim bacakları ayrık şekilde o aparatla yürümeyi öğrendi.
Henüz erken farkedilmişken yapmayın lütfen dinleyin doktorunuzu.
Kardeşimi hatırlıyorum kilo aldığı için daha sonra yanlış takılan aparatı, düzgün takma şansı bile olmamıştı 6 aylık ameliyat oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?