• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50 günlük bebeğim iki gündür çok az emiyo:(

KIZLARIMCANLARIM

Nirvana
Pro Üye
27 Şubat 2008
9.940
12.714
823
ARKADŞALR BENİM KIIIM 50 GÜNLÜK. İK GÜNDÜR EMME SORUNUMUZ VAR.. ŞİMDİYE KADAR GAYET GÜZEL EMİYORDU.. GECELERİDE.. İKİ GÜNDÜR VE GECEDİR KIZIMI EMZİREMİYORUM.. SÜREKLİ UYMAK İSTİYOR .. MESELA DÜN GECE HİÇ EMMDİ:((ÇOK MORALİM BOZUK.. DAHA ÇOK KÜÇÜK GECE EMMEESİ İÇİN.. SİZLERDEDE BÖYLE OLAN OLDUMU.. VE SONRASINDA DÜZELDİMİ??ÇOK ÜZGÜNÜM BEN YAA.. GÖĞÜÜSLERİM ŞİŞTİ EMMEDİĞİ İÇİN.. AZ ÖNCE ZAR ZOR EMZDİ ACCIK.. ZATEN YAKLAŞIK 4-5 GÜNDÜRDE EN FAZLA 10 DK EMİP BIRKAIYORDU.. SEBEP NE OLABİLİR.. HASTA SANDIM AMA ÇOK ŞÜKÜR ATEŞİ FALA YOK.. GÜNDÜZLERİ ARDA UYNAIYOR TABİ.. UYANIKKINDE EMZİRİRKEN UYUYA KALIYOR:((ACABA GECE GÜNDÜZÜÜNÜ MÜ AYIRT EDİYOR.. AMA EMMESİ GERKİMİYORMU Kİ DAHA??benneyaptımkisenağlama

ayni sorunu bende yasiyorum gögüslerim tas gibi oluyo kendi kendine sütüm akiyo hani diyolarya uykusu falan düzene girmeeye basliyo bence ondan olabilir kendi ihtiyac duydugu zaman bol bol emecektir emin ol benimde geceleri daha fazla uyumaya basladi emzirmek icin uyandirmaya calisiorum nafile iki dakika emiyo bakiorum hemen uyuya kalmis kilosuna falan dikkat et istersen sürekli tarttir eger kilo kaybediyosa bi doktora danis ama simdilik okadar dert etme düzene girer umarimm

Çok teŞk ederım canım en aznda ılgılendıĞın ıÇın.. Umarım dÜzelır.. Şımdı accık olsaa emdı.. TŞk ederım..ınŞ dÜzene gıreceklerdır..

Cnm sağıpta ver bi kaç gün, belki şekeri düşmüştür emmediği için doyunca geçer, ben medela elektrikli sağma mak kullanıyorum memnunuma.s.

gögüslerin şişti ise beklemiş süt acı olur demişti dr. önce biraz sütünü çıkart uçtaki acı kısmı aksın sonra emzir dedimşti birde şiş göğsü bebek tutup ememez demişti şişliği indir biraz sağ demişti. birde böyle dene inşallah emer uykuda emzirmeyide deneyebilirsin bazı bebkler emer

TeŞkler arkadaŞlar.. Sadım bendede medela saĞma makınesı var.. Bende memnun kaldım.. Rahtladım baya.. Şımdılık bıraz dÜzene gırmeye baŞladı zaten Şkrler olsun.. ıkı gÜn ne Çektım ya:(

Back