50 gr şeker yüklemesi sonucu ACİLLL

turuncu kadin

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
42
Puanlar
18
Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım bugün ogtt 0. Dk 108 çıkmış sanırım bu açlık oluyor. 1 saat sonra verdiğim kan 80 çıkmış böyle bir şey yaşayan var mı. Şeker çıkmasından korkuyorum

Gebelik şekeri için 1. Saat tokluk şekeriniz 140 üzerinde gelmeliydi. Sizin sonuçlarınız çok iyi.

yüksek geldiğini nereden çıkardınız, referans aralığı 70-126 arası sizin gayet ideal gelmiş. :)

Ben şeker hastasıyım açlık 124 tokluk 249 geldi :) sizin değerleriniz mükkemel seviyede neredeyse

yüksek geldiğini nereden çıkardınız, referans aralığı 70-126 arası sizin gayet ideal gelmiş. :)

Ben şeker hastasıyım açlık 124 tokluk 249 geldi :) sizin değerleriniz mükkemel seviyede neredeyse
Ayy ne kadar içimi rahatlattınız size anlatamam. Her yerde 95 üzeri çok tehlikeli diye okudum korktum. Çok geçmiş olsun size de Rabbim şifa versin

Normalde 108 aclik için yüksek bir değer, 95 hatta 90 altı olması öneriliyor ama bebeğe zarar verecek derece de yüksek değil öncelikle korkmaniza gerek yok bende de gebelik şekeri var açlık değerimi 100 ün altına düşüremiyorum ama doktorlar düşmesini öneriyor. Doktorunuzla görüşün yine mutlaka, muhtemelen biraz yemeğe içmene dikkat etmeni önerir. Şeker hastası değilsin sadece açlık sekerini yemeklerle biraz düzene sokman faydali olacaktır.

Bugün hatta birazdan hastaneye gideceğim zaten doktorumla görüşmeye. İnşallah ciddi bir şey demez sizin dediğiniz gibi yememe içmeme dikkat etsem yeterli gelir umarım. Çok teşekkür ederim

Bugün hatta birazdan hastaneye gideceğim zaten doktorumla görüşmeye. İnşallah ciddi bir şey demez sizin dediğiniz gibi yememe içmeme dikkat etsem yeterli gelir umarım. Çok teşekkür ederim
Evet merak etmeyin rica ederim

Benim açlık normal sınırdaydı ancak tokluk kan şekerim şeker yüklemesinden sonra 140 çıkmıştı ve gebelik şekerim vardı . Diyet önerdi şekerli şeylerden uzak tutup iyi bir diyet programı uyguladım bir problem yaşamadım bildiğim kadarıyla tokluk kan şekerine yükleme sonrasına daha çok dikkat ediyorlar.

Ya ben de 50 gr şeker yüklemesinde açlık kanına bakilmiyor bile diye okudum çoğu yerde ama işte endişe ediyorum yine de

Kızlar az önce doktorun yanından ayrıldım hiçbir sıkıntı olmadığını değerlerimin gayet temiz olduğunu söyledi. 108 çıktığı için korktum hocam biraz dedim o açlık şekeri bir önceki geceden bile etkilenir ve önemli olacak kadar yüksek değil benim için tokluk önemliydi 50 gr yüklemede dedi. Çok mutlu oldum başına gelen olursa fikir sahibi olsun diye buraya yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…