- 26 Temmuz 2023
- 146
- 44
- 18
- Konu Sahibi turuncu kadin
- #1
Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım bugün ogtt 0. Dk 108 çıkmış sanırım bu açlık oluyor. 1 saat sonra verdiğim kan 80 çıkmış böyle bir şey yaşayan var mı. Şeker çıkmasından korkuyorum



Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama işte açlık şekeri yüksek gelmiş onu anlamadım nasıl olacakGebelik şekeri için 1. Saat tokluk şekeriniz 140 üzerinde gelmeliydi. Sizin sonuçlarınız çok iyi.
Ayy ne kadar içimi rahatlattınız size anlatamam. Her yerde 95 üzeri çok tehlikeli diye okudum korktum. Çok geçmiş olsun size de Rabbim şifa versinyüksek geldiğini nereden çıkardınız, referans aralığı 70-126 arası sizin gayet ideal gelmiş. :)
Ben şeker hastasıyım açlık 124 tokluk 249 geldi :) sizin değerleriniz mükkemel seviyede neredeyse
Yaaa çok teşekkür ederim çok rahatladım gerçektenGayet normal 108 yüksek bi değer değil![]()
Normalde 108 aclik için yüksek bir değer, 95 hatta 90 altı olması öneriliyor ama bebeğe zarar verecek derece de yüksek değil öncelikle korkmaniza gerek yok bende de gebelik şekeri var açlık değerimi 100 ün altına düşüremiyorum ama doktorlar düşmesini öneriyor. Doktorunuzla görüşün yine mutlaka, muhtemelen biraz yemeğe içmene dikkat etmeni önerir. Şeker hastası değilsin sadece açlık sekerini yemeklerle biraz düzene sokman faydali olacaktır.Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım bugün ogtt 0. Dk 108 çıkmış sanırım bu açlık oluyor. 1 saat sonra verdiğim kan 80 çıkmış böyle bir şey yaşayan var mı. Şeker çıkmasından korkuyorum![]()
Bugün hatta birazdan hastaneye gideceğim zaten doktorumla görüşmeye. İnşallah ciddi bir şey demez sizin dediğiniz gibi yememe içmeme dikkat etsem yeterli gelir umarım. Çok teşekkür ederimNormalde 108 aclik için yüksek bir değer, 95 hatta 90 altı olması öneriliyor ama bebeğe zarar verecek derece de yüksek değil öncelikle korkmaniza gerek yok bende de gebelik şekeri var açlık değerimi 100 ün altına düşüremiyorum ama doktorlar düşmesini öneriyor. Doktorunuzla görüşün yine mutlaka, muhtemelen biraz yemeğe içmene dikkat etmeni önerir. Şeker hastası değilsin sadece açlık sekerini yemeklerle biraz düzene sokman faydali olacaktır.
Evet merak etmeyinBugün hatta birazdan hastaneye gideceğim zaten doktorumla görüşmeye. İnşallah ciddi bir şey demez sizin dediğiniz gibi yememe içmeme dikkat etsem yeterli gelir umarım. Çok teşekkür ederim![]()
Benim açlık normal sınırdaydı ancak tokluk kan şekerim şeker yüklemesinden sonra 140 çıkmıştı ve gebelik şekerim vardı . Diyet önerdi şekerli şeylerden uzak tutup iyi bir diyet programı uyguladım bir problem yaşamadım bildiğim kadarıyla tokluk kan şekerine yükleme sonrasına daha çok dikkat ediyorlar.Bugün hatta birazdan hastaneye gideceğim zaten doktorumla görüşmeye. İnşallah ciddi bir şey demez sizin dediğiniz gibi yememe içmeme dikkat etsem yeterli gelir umarım. Çok teşekkür ederim![]()
Ya ben de 50 gr şeker yüklemesinde açlık kanına bakilmiyor bile diye okudum çoğu yerde ama işte endişe ediyorum yine deBenim açlık normal sınırdaydı ancak tokluk kan şekerim şeker yüklemesinden sonra 140 çıkmıştı ve gebelik şekerim vardı . Diyet önerdi şekerli şeylerden uzak tutup iyi bir diyet programı uyguladım bir problem yaşamadım bildiğim kadarıyla tokluk kan şekerine yükleme sonrasına daha çok dikkat ediyorlar.