50 gr ogtt test sonucuma bakar mısınız ?

seda1701

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Bugün 50 gr ogtt şeker yüklemem yapıldı sonucumu haftaya göstereceğim internetten baktım yüksek gibi biraz moralim bozuldu
Anlayanlar varsa sonucuma bakabilir misiniz ?

Eklentiler

• IMG_6759.png
    120,6 KB · Görüntüleme: 46
Bugün 50 gr ogtt şeker yüklemem yapıldı sonucumu haftaya göstereceğim internetten baktım yüksek gibi biraz moralim bozuldu
Anlayanlar varsa sonucuma bakabilir misiniz ?
Benimki daha yuksekti hic korkmayin moralinizide bozmayin perhiz yaparsiniz düzelir.

Ayyy çok teşekkür ederim çok tedirgin oldum içimi rahatlattınız peki süreciniz nasıl oldu anlatır mısınız yani hep mi diyet yaptınız nelere dikkat ettiniz en azımdan kontrole kadar bende dikkat edeyim

Ayyy çok teşekkür ederim çok tedirgin oldum içimi rahatlattınız peki süreciniz nasıl oldu anlatır mısınız yani hep mi diyet yaptınız nelere dikkat ettiniz en azımdan kontrole kadar bende dikkat edeyim
Benim aclikta yuksekti toklukta yuksekti hatta acligi dusurmek icin insulin kullaniyordum. Diyet yaparak gecti hamileligimde 6 kilo verdim ve bu durumdan cok mutluyum dogum yaptim ve hamile kaldigim kilomun bile altindayim bebegimde gayet saglikli size onerim bu surecte kesinlikle beyaz ekmek yemeneniz cavdar ekmegi yiyin sekere cidden cok iyi geliyo file market varsa oranin cavdar ekmegi cok lezzetli oluyo her ogunde 2 dilim yiyebilirsiniz. Tatli canim cekince yedim yalan yok ama tadimlik yedim. Benim tadimliklarim yuzunden esim 100 kilo oldu kalanlari hep o yiyodu hahaaha

Bu arada bebegimde gayet saglikli dogdu hic korkmayin perhizle hallolur sizinki

Çok sağolun maalesef 100 gr da yüksek geldi dahiliyeye gitmemi söyledi doktorum ölçüm yapıyorum şuan ve ölçümler normal çıkıyor ben bu işten hiçbir şey anlamadım
Bir Dr psikolojik mi anlamadım sürekli acıkıyorum ağlama isteği cabası zaten ne yapacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…