50 adet saten kutu+50 adet kese+yarim kilo lavanta hepsi beraber 150 tl /aynı içerikli konu mevcut

Canim gunaydin. Ben bugun yarayi yatircam. Bir de eğer kusura bakmazsan 3 lu seti iptal etmek istiyorum.biliyorsun ablam istemişti o da az önce mardine gitti. Kalsin o zaman dedi

Canim gunaydin. Ben bugun yarayi yatircam. Bir de eğer kusura bakmazsan 3 lu seti iptal etmek istiyorum.biliyorsun ablam istemişti o da az önce mardine gitti. Kalsin o zaman dedi
yo Estağfurullah

T5 DE SATILMISTIR ARKADAŞLAR:)
KALAN URUNLERI KAVIRMATIN.
BU ARADA SIFIR URUNLERIN SATIŞI IPTAL EDIPMIATIR. T11 DEN AONRASI SATILIK DEĞİLDİR.

8 iki kere yazilmis ikiside duruyor mu pembe sekerler 11 e talibim

Merhaba
evet dediginiz gibi bir yanlislik olmus orda
pembe sekerler su an duruyor
11 i de sormusaunuz galiba
o da duruyor
Ikisi 40 tl

Ben 9 haric kalanlarin hepsini istiyorum yeni uyeyim ve ilk kez burdan alisveris yapicam siz yönlendirirseniz sevinirim

Arkadaslar izimin mevkidi için aldifim kutu ve lavanta hediyesini koymamaya karar verdim çünkü cok oldu hediyelr biraz abartmisim
O yüzden ihtiyavi olan varsa satıyorum
1. 50 adet saten kutu 30u toz pembe 10 u ekru 10 u mavi (renkler cok hosuma gittigin icin karisik almıştım

2. Yarim kilo lavanta (en iyi aktardan alınmıştır

3 Lavantalari icine koyup da satennkutuya koymaniz icin 50 adet seffar tul kese

kutuların ve keselerin ne kadar cnm

50 ader kutu
50 adet kese
Yarim.kilo lavanta
150 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…