5 yıldızlı otelde çalışan var mı?

mystery15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
216
0
96
Ankara
Merhaba arkadaslar ben İşletme mezunuym, ingilizce eğitim veren bir üniversiteden mezun oldum.. Ancak bildiğiniz gibi iyi ciddi bir iş bulmak kolay değil bu yüzden şimdilik ortamı güzel fakat bana ileride pek bir getirisi olmayacak biyerde çalışıyorum.. Maaşı falan eh işte zorunlu masraflarımı çıkarıyor en azndan, keyfe pek kalmıo ama olsun buna da şükür :) Bugün Ankarada Jw Marriott oteliyle Muhasebe pozisyonu için görüşme yaptım, ancak bu sektörde olanlar bilir, otellerde en alt pozisyondan baslamak gerekiyormuş operatörlükten. Benim daha önceden az çok kısa dönemli tecrübelerm oldugundan resepsiyon teklif ettiler. Otel cok güzel maaşı, imkanları güzel, ancak eğer baslarsam devam etmem gerekecek ve kendi okudugum alanı unutmam gerekecek.. Ha ben turizm sektöründe çalışmayı cok cok cok isterm ancak yükselmk için sabır lazm o da bende yok Okudgm alanı da pek sevdiğimi söleyemicem ama ne de olsa o zmn boşuna mı okudm duygusu oluşuyo kısaca ne yapcağmı blemiyorum, ve böle 5 yıldzlı otellerde resepsyonda çalışan arkadaslar varsa nedir ne değildr lütfen beni bilgilendrn sizce napayım? gerçekten cok ihtiyacm var yardımlarınza şmdden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…