Merhaba arkadaslar cok buyuk sıkıntı icindeyim, sizden yardımcı olmanızı istiyorum. Tesettüre gireli 5 yıl oldu kendi istegimle kapandım ve farz bile degildi kucuktum yani. Ayrıca ogrenciyim. Muhtemelen kuzenlerimden ve arkadaslarımdan ozendigim icin oldu cunku kucuktum cok farkında degildim hatta büyğk babannem benim ilk kapandıgımı gordugunde “yavrum, daha cok kucuk” falan demisti ben anlamamıstım. Hic zorlanamamıstım kapanınca. 2 yıl once buraya yani Amerikaya tasındık. Zamanla kotu hissetmeye basladım. Kimse laf etmese bile bana olan bakıslarını hissedebiliyorum. Part time is arıyorum ama tesetturum sorun oluyor en basitinden. Anlattıgım herkes seytan vesvesesi diyor ancak kapanalı cok oldu simdi neden vesvese versin ki? Ayrıca bu dusunce yaklasık 5 aydır var. Namazlarını kılan biriyim Allaha dua ediyorum beni hangi yol dogruysa ona yonlendir diye. Aileme danıstıgımda etrafımdakilere ozendigimi soyleyıp acılmama karsı cıkıyorlar. Tamam haksızlar diyemem ama ana sebep o degil. Eskisi gibi istekli hissetmiyorum. Ayrıca acılmaya karar verirsem bir sekilde helallik alıp gonullerini almaya calısırım cunku bu benim hayatım ayrıca ozgurlugune asırı duskun biriyim. Empati kurar mısınız siz ne yapardınız? Ayrıca geleceginiz soz konusu olsaydı? Cok kotu hissediyorum
Son düzenleyen: Moderatör: