- Konu Sahibi EsmerBombaa
-
Daha ne yalanlar duyacaksın,Senden baskasiyla evlenemem diyen adam ayrildiktan sonra hemen evlenebiliyomus.
Ben herkesin böyle biriyle bir dönemi olduğunu düşünüyorum. Çok değil 6 ay belki 1 yıl sonra kendine güleceksin bu gerçek aşk olmuyor genellikle. Çocukluk aşkım gençlik aşkım ilk aşkım dediklerin aslında bunlar hep gerçek aşka giden yoldaki insanlar. Emin ol.
Insallah oyle olur unutulur gecer. Yaklasik bi sene olcakBen herkesin böyle biriyle bir dönemi olduğunu düşünüyorum. Çok değil 6 ay belki 1 yıl sonra kendine güleceksin bu gerçek aşk olmuyor genellikle. Çocukluk aşkım gençlik aşkım ilk aşkım dediklerin aslında bunlar hep gerçek aşka giden yoldaki insanlar. Emin ol.
Evet sen onun icin kocaman hayatinda yapmadigin fedakarliklari herseyi yapiyosun onun mutlulugu icin ama onun umrunda bile olmuyo maalesef. Hayatindaki 4. Siraya bile girmiyosun. Onemsiz degersiz gibiBenim 3 yılımı verdiğim ve o zamanlar için tüm sınırlarımı zorlayarak kendisini görmeye çabaladığım adam 3.yılın sonunda bana HAYATIMDA 3 ŞEY VAZGEÇİLMEZ STATÜSÜNDE
1- Beşiktaş (babababa ailesi bile değil)
2- Annem (e bi zahmet)
3- Basketbol (eskiden basketbolcuydu ama sigara ve kilo yüzünden oynayamıyodu)
GERİ KALAN HER ŞEYDEN VAZGEÇERİM demişti. Düşünün benim için 4. bi seçenek bile yok. Karşılıklı yemek yiyoduk bunu söylediğimde ve patates boğazımda kalmıştı. Sonra o patatesi yuttum ama onun dediklerini yutamadım ve ayrıldım. O zamanlar ne kadar üzülmüştüm ama bu adam için üzülünür mü? Bakın şimdi ona harcadığım 3 yıl = çöp
Evet sen onun icin kocaman hayatinda yapmadigin fedakarliklari herseyi yapiyosun onun mutlulugu icin ama onun umrunda bile olmuyo maalesef. Hayatindaki 4. Siraya bile girmiyosun. Onemsiz degersiz gibi
Ondan sonra kimseyle gorusemiyorum ve guven sorunum var artik kimseye guvenmiyorum korkuyorum birisiyle gorusmekten konusmaktan. Birisi bana yazinca hemen kacmaya basliyorum konusmak istemiyorum artik kimseyle aklima o geliyo hemen.Birkere ah almış, üstelik 15 yaş büyük bir bayanla da evlenmiş.
Pek yürütülebilecek bir evlilik gibi durmuyor.
Bu nedenle canı sıkılacak bunalacak ve başka arayışlara girecek yani eski sevgilisi ile iletişime geçmek isteyecek, onunla olan birlikteliğini özlediğini sanıp
Bu kişi de sen oluyorsun. Sakınnn ardına bakma.
Krallar önde gider
Yoluna bak bitmiştir, hayatı felç etmeye değmez değmiyor kardeşim
Belki pismandir olabilir buyuk hatalar yapmadiysaaBende 4 yılı aşkın ilişkimden ayrıldım.
Yaklaşık 9-10 ay önce.
Ve ayrıldığımızda onun yaptıkları çok daha fazlayken hep benim yaptığım incir çekirdeğini büyüttü
O yeniden olalım istiyor, ben istemiyorum ama unutamıyorumda..
Zaman :)))Ondan sonra kimseyle gorusemiyorum ve guven sorunum var artik kimseye guvenmiyorum korkuyorum birisiyle gorusmekten konusmaktan. Birisi bana yazinca hemen kacmaya basliyorum konusmak istemiyorum artik kimseyle aklima o geliyo hemen.
Bir ilişkiye hazır olmamanız kimseye güvenememeniz çok normal ama bence daha çok sosyalleşin. Karşı cinsle de arkadaş olmayı deneyin. Ama sakın kendinizi kapatmayın en yakın arkadaşlarınızdan destek alın sosyalleşinOndan sonra kimseyle gorusemiyorum ve guven sorunum var artik kimseye guvenmiyorum korkuyorum birisiyle gorusmekten konusmaktan. Birisi bana yazinca hemen kacmaya basliyorum konusmak istemiyorum artik kimseyle aklima o geliyo hemen.
Tesekkur ederim. Insallah gecer. Yyarasi gecer sizisi gecer ama izi gecmiyo. Ama yarasi gecse bile insan iyilesiyokızlar çok üzücü hikayeler gerçekten. insanların başına neler geliyor. hayır vardır diyeceğiz yapacak bişey yok. umarım en kısa zamanda aman ya iyi ki de olmuş bitmiş deyip çok çok daha mutlu olacağınız ilişkiler kurarsınız ki bence öyle de olacaktır. Düşünsenize evlendikten sonra kıymetinizin bilinmediğini, yaşayacağım varmış demek gerekiyor. Umarım çok daha mutlu olursunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?