Sizinle paylasmak istedim en azindan icimdeki aci gecer. Benim eski erkek arkadasimla biz bes yildir ayrilip devamli barisiyoduk. Ailemde taniyodu yanj annemler babam degil. 2016 nin yazinda yine baristik ve o askerdeydi ben bekledim onu. Askerden gelince soz takicaktik. Ben erken demistim okulum bittikten sonra dusunuruz erken demistim. Bana seni seviyorum senden baskasiyla asla evlenemem diyodu. Annemlede soz olayini konusmustu. Sonra askerden geldi benimle ilgilenmeemye basladi. Ben anliyodum kizlarla takildigini hissediyodum. Sonra babasi kanser oldu ben onla konusmuyodum ama. Hastaneye gittim babasini ziyaret ettim. Onada destek olmustum. Sonra aramiz duzelmye baslamisti bigun sinirlendim iki gun yazip bi gun yazmiyodu. Bende sinirlendim saydim kufurettim ayrildim. Cevap vermedim dahada. Aradan bi ay gecti annemi bahaneyle aradi gezmeye gidelim diye. Gitmedik. Bikac hafta sonra facede bi kizla resmini gorudm ve aylar sora nisanlandilar. Ve kadin ondan nerdeyse 15 yas buyuk daha fazladir belki. Sonrada evlendiler isteboyle hepsi 4 ay icinde olmustur hemen evlendiler. Ben suanda cok aci cekiyorum aylardir acim ofkem dinmedi. Kalbimi yerinden sokselerdi bukadar acimazdi. Ama bu bambaska bi aci. Ben ona senelerimi vermisken benim cocukluk askimken unutmak unutmaya calismak cok aci. Bazen evet bitti unuttum diyorum ama cok fazla cikmiyk aklimdan ofkem sinirim kendimi yiyip bitiryorum. Bende engelli heryerden. Ama fake hesaplardan takipediyorum hala bu elimde degil. Senden baskasiyla evlenemem diyen adam ayrildiktan sonra hemen evlenebiliyomus.