Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 yildan fazla meme protezli arkadaslar tecrubeleriniz?
- Konu Sahibi ful77
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Konuya ilginiz icin tesekkur ederim arkadaslar.Ayrica ameliyat olmus arkadaslarada hayirli olsun diyorum yeni cicislerle bir omur boyu olmaniz dilegiyle,darisida bizlerin basina:))))
Forumda bir kac arkadasimiz var uzun suredir protezli olan ama hic kimse yorum yapmamis((
Bende iki ay sonra olucam bu ameliyati tek korkum kapsul(( insallah hersey yolunda gider...
Yorumlarinizi bekliyorum,sevgiler
Forumda bir kac arkadasimiz var uzun suredir protezli olan ama hic kimse yorum yapmamis((
Bende iki ay sonra olucam bu ameliyati tek korkum kapsul(( insallah hersey yolunda gider...
aa karamel çok geçmiş olsun canım cesaret edebilmen ne güzel.Umarım herşey istediğin gibi olur
tşk ederim jekerim darısı inşallah hayırlısıyla isteyen herkesin başına
Konuya ilginiz icin tesekkur ederim arkadaslar.Ayrica ameliyat olmus arkadaslarada hayirli olsun diyorum yeni cicislerle bir omur boyu olmaniz dilegiyle,darisida bizlerin basina:))))
sağol ful seninde zamanın belli inşşallah istediğin gibi olur herşey kapsül korkusu ameliyat olucak yada olan herkesin korkusu ne yazıkki bunun garantisi yok inşallah başımıza gelmez :26: hayırlısıyla isteyen herkes olsun kurtulsun inşallah
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Konuya ilginiz icin tesekkur ederim arkadaslar.Ayrica ameliyat olmus arkadaslarada hayirli olsun diyorum yeni cicislerle bir omur boyu olmaniz dilegiyle,darisida bizlerin basina:))))
Texture yüzeyli olan yani pütürlü yüzeyli protezler kapsüllenme yapmıyor,ama tabi yinede ameliyatlardan sonra düzenli kontrollere gitmemiz şart,farkedildigi zaman erkenden müdahelelerle sorunsuz bir hayat geçirmemiz mümkün tabi.Masajlar falan kapsüllenmeyi engelliyor.Bence bu konuyu fazla kafaya takma,seçecegin doktor sana en uygun protezi ve yöntemi sana ve vücuduna uygun seçer ve sorunsuz bir ameliyat ve ameliyat sonrası geçirirsin...
Arzum vermis oldugun bilgilerden dolayi sana tesekkur ederim,ayrica cok guzel gogus dekolten var,tebrik ediyorum..cok sexy ve dolgunlugu yerinde bende bole istiyorum insallah benim vucuduma da bu kadar buyuklukte bi protez yerlesebilr...kapsul isi tam anlamiyla sans( insallah hersey yolunda gider...
- 2 Şubat 2011
- 744
- 67
- 118
güzel bir başlık olmuş
5 yıldır kullanan bir çok arkadaş vardı sitede inşallah bilmediklerimizde yazar bilgi sahibi oluruz
benim daha 5 gün oldu inşallah yıllarca sorunsuz kullanırız
en son ameliyat için beklediğini falan okumuştum demek o muhteşem gün geldi. bence yeni bi konu açıp anlat bize olanları =)
en son ameliyat için beklediğini falan okumuştum demek o muhteşem gün geldi. bence yeni bi konu açıp anlat bize olanları =)
karamel ameliyat oldu virgin.DR.Ufuk beyin sayfasına yazdı.istersen okuyabilirsin.zaten yakında ona ait bir sayfa açılır.
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Arzum vermis oldugun bilgilerden dolayi sana tesekkur ederim,ayrica cok guzel gogus dekolten var,tebrik ediyorum..cok sexy ve dolgunlugu yerinde bende bole istiyorum insallah benim vucuduma da bu kadar buyuklukte bi protez yerlesebilr...kapsul isi tam anlamiyla sans( insallah hersey yolunda gider...
Canım ne güzel şeyler yazmışsın,teşekkür ediyorum sana Ben böyle bir görüntüye kavuşmak için çok bekledim,çok araştırdım,sonunda istedigim görüntüye kavuştum.Allah bu ameliyatı düşünenlere ve çok isteyenlerede nasip etsin.Burada birçok arkadaşımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz,birçok arkadaşımız bu mutlulugu yaşadı,darısı ameliyat olmayı isteyenlere ve gün bekleyenlere inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Karamelcim tesekkur ediyorum,insallah su kapsul belasi hepimizden uzak durur(( senin ameliyat daha cok yeni umarim hersey yolundadir,bize gelismelri yazarsan sevinirim,sevgiler
cnm hergün uğramaya çalışıyorum geçen hafta bu saatlerde ameliyattaydım bir hafta oldu bile sormak istediklerin olursa ben burdayım umarım isteyen herkes gönlüne göre olan cicişlere kavuşur amin cnm kapsül bizden uzak dursun
evet cnm oldu bitti daha çok yeni ama bir hafta bitti bile umarım senin ve isteyen herkesin sonrasını burdan okuruz
konu açmıcam cnm dr ufuk küçük hasta yorumları başlığına yazmıştım öncesini ordan devam edim diyorum zaten herşeyi oraya yazdım
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
Arkadaslar guzel dilekleriniz ve yardimlariniz icin cok tesekkur ediyorum,soyledigiz birsey bile burada ameliyatini bekleyen hatta olmayi dusunen arkadaslara okadar yardimci oluor ki...ben kismetse iki ay sonra kavusucam memislere..darisi insallah isteyipte maddi manevi hazir olmayanlara...sevgiler