• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yildan fazla meme protezli arkadaslar tecrubeleriniz?

ful77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
373
6
46
İngiltere
Merhaba arkadaslar,

5 yildan daha fazla meme protezi tasiyipta Hic bir problemi olmayan ve olan arkadaslar lutfen tecrubelerinizi bize yazarmisiniz?
Tesekkurler

güzel bir başlık olmuş
5 yıldır kullanan bir çok arkadaş vardı sitede inşallah bilmediklerimizde yazar bilgi sahibi oluruz
benim daha 5 gün oldu inşallah yıllarca sorunsuz kullanırız :34:

aa karamel çok geçmiş olsun canım cesaret edebilmen ne güzel.Umarım herşey istediğin gibi olur

Konuya ilginiz icin tesekkur ederim arkadaslar.Ayrica ameliyat olmus arkadaslarada hayirli olsun diyorum yeni cicislerle bir omur boyu olmaniz dilegiyle,darisida bizlerin basina:))))
Forumda bir kac arkadasimiz var uzun suredir protezli olan ama hic kimse yorum yapmamis:(((
Bende iki ay sonra olucam bu ameliyati tek korkum kapsul:((( insallah hersey yolunda gider...
Yorumlarinizi bekliyorum,sevgiler

aa karamel çok geçmiş olsun canım cesaret edebilmen ne güzel.Umarım herşey istediğin gibi olur

tşk ederim jekerim :71: darısı inşallah hayırlısıyla isteyen herkesin başına :16:

Konuya ilginiz icin tesekkur ederim arkadaslar.Ayrica ameliyat olmus arkadaslarada hayirli olsun diyorum yeni cicislerle bir omur boyu olmaniz dilegiyle,darisida bizlerin basina:))))
Forumda bir kac arkadasimiz var uzun suredir protezli olan ama hic kimse yorum yapmamis:(((
Bende iki ay sonra olucam bu ameliyati tek korkum kapsul:((( insallah hersey yolunda gider...

sağol ful seninde zamanın belli inşşallah istediğin gibi olur herşey :71: kapsül korkusu ameliyat olucak yada olan herkesin korkusu :50: ne yazıkki bunun garantisi yok inşallah başımıza gelmez :26: hayırlısıyla isteyen herkes olsun kurtulsun inşallah :16:

Texture yüzeyli olan yani pütürlü yüzeyli protezler kapsüllenme yapmıyor,ama tabi yinede ameliyatlardan sonra düzenli kontrollere gitmemiz şart,farkedildigi zaman erkenden müdahelelerle sorunsuz bir hayat geçirmemiz mümkün tabi.Masajlar falan kapsüllenmeyi engelliyor.Bence bu konuyu fazla kafaya takma,seçecegin doktor sana en uygun protezi ve yöntemi sana ve vücuduna uygun seçer ve sorunsuz bir ameliyat ve ameliyat sonrası geçirirsin...:16:

Arzum vermis oldugun bilgilerden dolayi sana tesekkur ederim,ayrica cok guzel gogus dekolten var,tebrik ediyorum..cok sexy ve dolgunlugu yerinde bende bole istiyorum insallah benim vucuduma da bu kadar buyuklukte bi protez yerlesebilr...kapsul isi tam anlamiyla sans:(( insallah hersey yolunda gider...

Karamelcim tesekkur ediyorum,insallah su kapsul belasi hepimizden uzak durur:((( senin ameliyat daha cok yeni umarim hersey yolundadir,bize gelismelri yazarsan sevinirim,sevgiler

güzel bir başlık olmuş
5 yıldır kullanan bir çok arkadaş vardı sitede inşallah bilmediklerimizde yazar bilgi sahibi oluruz
benim daha 5 gün oldu inşallah yıllarca sorunsuz kullanırız :34:

en son ameliyat için beklediğini falan okumuştum demek o muhteşem gün geldi. bence yeni bi konu açıp anlat bize olanları =)

en son ameliyat için beklediğini falan okumuştum demek o muhteşem gün geldi. bence yeni bi konu açıp anlat bize olanları =)

karamel ameliyat oldu virgin.DR.Ufuk beyin sayfasına yazdı.istersen okuyabilirsin.zaten yakında ona ait bir sayfa açılır.

Arzum vermis oldugun bilgilerden dolayi sana tesekkur ederim,ayrica cok guzel gogus dekolten var,tebrik ediyorum..cok sexy ve dolgunlugu yerinde bende bole istiyorum insallah benim vucuduma da bu kadar buyuklukte bi protez yerlesebilr...kapsul isi tam anlamiyla sans:(( insallah hersey yolunda gider...

:16: Canım ne güzel şeyler yazmışsın,teşekkür ediyorum sana :34: Ben böyle bir görüntüye kavuşmak için çok bekledim,çok araştırdım,sonunda istedigim görüntüye kavuştum.Allah bu ameliyatı düşünenlere ve çok isteyenlerede nasip etsin.Burada birçok arkadaşımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz,birçok arkadaşımız bu mutlulugu yaşadı,darısı ameliyat olmayı isteyenlere ve gün bekleyenlere inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..:16:

Karamelcim tesekkur ediyorum,insallah su kapsul belasi hepimizden uzak durur:((( senin ameliyat daha cok yeni umarim hersey yolundadir,bize gelismelri yazarsan sevinirim,sevgiler

cnm hergün uğramaya çalışıyorum :16: geçen hafta bu saatlerde ameliyattaydım :9: bir hafta oldu bile :40: sormak istediklerin olursa ben burdayım :42: umarım isteyen herkes gönlüne göre olan cicişlere kavuşur :16: amin cnm kapsül bizden uzak dursun :kkk:

evet cnm oldu bitti :16: daha çok yeni ama bir hafta bitti bile :17: umarım senin ve isteyen herkesin sonrasını burdan okuruz :71:
konu açmıcam cnm dr ufuk küçük hasta yorumları başlığına yazmıştım öncesini ordan devam edim diyorum zaten herşeyi oraya yazdım :61:

kapsulden korkmana gerek yok canım..dusuncegın en son sey olsun duzenlı olarak masaj yaparsan bır problem olcagını sanmıyorum..benım 2 ay sonra 1 yıl olacak neredeyse hıc bı sorun yasamadım..allah kımseyede yasatmasın..
sanada sımdıden bol sans..

Arkadaslar guzel dilekleriniz ve yardimlariniz icin cok tesekkur ediyorum,soyledigiz birsey bile burada ameliyatini bekleyen hatta olmayi dusunen arkadaslara okadar yardimci oluor ki...ben kismetse iki ay sonra kavusucam memislere..darisi insallah isteyipte maddi manevi hazir olmayanlara...sevgiler

Back