- 8 Ağustos 2014
- 572
- 554
- 78
- 33
- Konu Sahibi smyyeeumitt
-
Umudunu kaybetme Rabbim dilerse olur dua et ve iyi bir doktorda tedavı gorebılırsın. Spermlerı hareletlendirmek için ilaç tedavusı var korkma. Herşeye çare var çok sukur
Tip cok ilerledi bu halledilebilir bi sorun.
merhaba benim bildiğim kadarı ile sorunun bilinmesi tedaviyi hızlandırıyor inşallah sonuç olumlu olur bildiğim erkek infertilisi daha kolay eğer bayanda ek sorun yoksa allahım yar ve yardımcın olsun...Insallah cnm uzun süren bi tedavi yöntemimi acaba
eşimde belli etmiyo ama cok üzülüyo tedavi süreci onu ypratmasiñdan korkuyorummerhaba benim bildiğim kadarı ile sorunun bilinmesi tedaviyi hızlandırıyor inşallah sonuç olumlu olur bildiğim erkek infertilisi daha kolay eğer bayanda ek sorun yoksa allahım yar ve yardımcın olsun...
inşallah canım bu süreçte birbirinize yardımcı olun ve eşini yalnız bırakma ona hep destel ol yaş 30 u geçtimi bilmiyorum ama bayan yaşı 35 olmadan iyi bir merkeze başvuruneşimde belli etmiyo ama cok üzülüyo tedavi süreci onu ypratmasiñdan korkuyorumgerci 5 yıldır ben yiprandm her doktorun elinde insallah kısa sürer bende annelik tadarm :/
eşim 30 ben 24 cnm benim yaşm cok şkür küçük gzek bi doktor bulduk cnm cuma gunu yumurtlama takibime bakicak rahim filmi cekilcem sonra esim tekrar tahlil yaptircak sonuclar eger yine ayni sekil cikarsa tedavi yada tüp bebege gecicez Allahm hyrlısini nasip etsninşallah canım bu süreçte birbirinize yardımcı olun ve eşini yalnız bırakma ona hep destel ol yaş 30 u geçtimi bilmiyorum ama bayan yaşı 35 olmadan iyi bir merkeze başvurun
amin canım yaş büyük avantaj bide önce eş tahlil yaptırıyor bayana eziyet olmasın diye bildiğim kadar ile biz tüp bebeğe giderken önce erkek araştırılır sonra bayan denildi çünkü erkeğin sprem vermesi kolay ama bayanın yumurtlama takibi vs hep ilaçla istersen kısırlık ve infertilite grubuna gir ne mücizeler var umut olur...eşim 30 ben 24 cnm benim yaşm cok şkür küçük gzek bi doktor bulduk cnm cuma gunu yumurtlama takibime bakicak rahim filmi cekilcem sonra esim tekrar tahlil yaptircak sonuclar eger yine ayni sekil cikarsa tedavi yada tüp bebege gecicez Allahm hyrlısini nasip etsn
Canim cevremden bu tedaviyi olanlarin bebisleri oldu fakat ne kadar sürer hic bilmiyorumInsallah cnm uzun süren bi tedavi yöntemimi acaba
kısa surer dedi bugun doktorum onu geçtm rahim filmı çekildim bugun canm cok yanıyo karnım feci agrıyoCanim cevremden bu tedaviyi olanlarin bebisleri oldu fakat ne kadar sürer hic bilmiyorum
Canim benim cok geçmiş olsun mutlu haberlerini bekliyorumkısa surer dedi bugun doktorum onu geçtm rahim filmı çekildim bugun canm cok yanıyo karnım feci agrıyo
Tatlm rahim filmi cekildm sorun cikmadi hamdolsun :) 10 gun sonra aşılama yapılcak insallah : cok heycanliym :)Canim benim cok geçmiş olsun mutlu haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?