• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yıl sonunda üzücü sonuç :(

smyyeeumitt

sağlıkla gelsin Allah'ım <3
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
572
554
78
33
5 yıllık evliyim 1.5 sene korundum ilk gebeligim istedigim zaman 3 ay içinde hemen oldu ama kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. 1 senede dinlendim.Aradan 3 yıl gecti korunmasız ilişki olmasina ragmen gebe kalamadm onlarca doktora gittm sorun yok dediler eşiminde degerleri cok guzeldi ama bu ay sperm tahlilini yeniledik %91 anormal cikti kalan %9 unda %5 i hareketli cikti :( yıkıldımm :'(

Umudunu kaybetme Rabbim dilerse olur dua et ve iyi bir doktorda tedavı gorebılırsın. Spermlerı hareletlendirmek için ilaç tedavusı var korkma. Herşeye çare var çok sukur

Umudunu kaybetme Rabbim dilerse olur dua et ve iyi bir doktorda tedavı gorebılırsın. Spermlerı hareletlendirmek için ilaç tedavusı var korkma. Herşeye çare var çok sukur

Insallah artk korkuyorum ya omazsa ya cocuksuz kalirsam diye :( onlarca doktor sonunda mukemmel bi doktor buldum cnm bakalm cuma gunu gdicem ne dicek ,..

merhaba benim bildiğim kadarı ile sorunun bilinmesi tedaviyi hızlandırıyor inşallah sonuç olumlu olur bildiğim erkek infertilisi daha kolay eğer bayanda ek sorun yoksa allahım yar ve yardımcın olsun...
eşimde belli etmiyo ama cok üzülüyo tedavi süreci onu ypratmasiñdan korkuyorum :( gerci 5 yıldır ben yiprandm her doktorun elinde insallah kısa sürer bende annelik tadarm :/

eşimde belli etmiyo ama cok üzülüyo tedavi süreci onu ypratmasiñdan korkuyorum :KK43: gerci 5 yıldır ben yiprandm her doktorun elinde insallah kısa sürer bende annelik tadarm :/
inşallah canım bu süreçte birbirinize yardımcı olun ve eşini yalnız bırakma ona hep destel ol yaş 30 u geçtimi bilmiyorum ama bayan yaşı 35 olmadan iyi bir merkeze başvurun

inşallah canım bu süreçte birbirinize yardımcı olun ve eşini yalnız bırakma ona hep destel ol yaş 30 u geçtimi bilmiyorum ama bayan yaşı 35 olmadan iyi bir merkeze başvurun
eşim 30 ben 24 cnm benim yaşm cok şkür küçük gzek bi doktor bulduk cnm cuma gunu yumurtlama takibime bakicak rahim filmi cekilcem sonra esim tekrar tahlil yaptircak sonuclar eger yine ayni sekil cikarsa tedavi yada tüp bebege gecicez Allahm hyrlısini nasip etsn

eşim 30 ben 24 cnm benim yaşm cok şkür küçük gzek bi doktor bulduk cnm cuma gunu yumurtlama takibime bakicak rahim filmi cekilcem sonra esim tekrar tahlil yaptircak sonuclar eger yine ayni sekil cikarsa tedavi yada tüp bebege gecicez Allahm hyrlısini nasip etsn
amin canım yaş büyük avantaj bide önce eş tahlil yaptırıyor bayana eziyet olmasın diye bildiğim kadar ile biz tüp bebeğe giderken önce erkek araştırılır sonra bayan denildi çünkü erkeğin sprem vermesi kolay ama bayanın yumurtlama takibi vs hep ilaçla istersen kısırlık ve infertilite grubuna gir ne mücizeler var umut olur...

Kardsimin spermleri enalt sevıyedeydi deger olarak bılemıyorum doktor ilaclat verdi oşekılde dyzene gırdı altı yıl dan sonra cocuk sahıbı oldular. Hangı sehordeain bilmiyorum ama eğer bursadaysan jimerde cenk aşkalli var uzman bi doktor tek sıkıntısı sezeryan yapıyor normal doğum yaptırmıyor nedense.

Back