Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
ablamın 5 ve 2 yaşında oğulları var büyük olan kardeşinden sonra çok değişti. annesinin halasının cüzdanından para alıyo bazen açıktan bazen gizliden saklıyo parayı sonra da bulamıyo anenmlerin evdede kardeşlerimin parfümü,ayna ,kalem vs.işine yaramayan şeyler bazanın arkasına saklamış üstünede minder koymuş.bu sene okula başlıycak ve okuldada böyle yapmsından endişe ediyoruz ana sınıfındayken bi arkadaşının silgisini almıştı benim olmalı bu çok güzel diye
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
(( maddi olarakta sıkıntıları yok neden böyle anlamıyoruz nasıl yola getirilir önerilerinizi bekliyorum.
Kıskançlık duygusu olabilir mi? Eşyaları saklamasından dolayı bana öyle geldi. Ailesini, oyuncaklarını kardeşiyle paylaşmak istememesinden olabilir. Uzman biri, bir pedagog bunu daha iyi anlar. Para sıkıntısı yoksa pedagoga görünsün derim ben.
Benim sınıfımda bi öğrencim vardı o da kaşla göz arasında oyuncak fln cantasına koyuyordu. Maddi durumları da iyiydi aslında.. Bi öğrencimde annesının odasından 50 tl almıs cocuk onun 50 tl oldugunu ne bılsın tabı kantıne gtms bseler almıs ustu kalsın demıs :))) Kantinci gelip soledı tabı.. Ama çocuklarda bu yaslarda oluyor malesef
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Kıskançlık duygusu olabilir mi? Eşyaları saklamasından dolayı bana öyle geldi. Ailesini, oyuncaklarını kardeşiyle paylaşmak istememesinden olabilir. Uzman biri, bir pedagog bunu daha iyi anlar. Para sıkıntısı yoksa pedagoga görünsün derim ben.
ilgilendiğin için teşekkürler ablam da konuşmuş seni doktora götürücem diye çok ağlamış bidaha izinsiz paranı almıycam diye söz vermiş devam ederse götürcek bakalım
Benim sınıfımda bi öğrencim vardı o da kaşla göz arasında oyuncak fln cantasına koyuyordu. Maddi durumları da iyiydi aslında.. Bi öğrencimde annesının odasından 50 tl almıs cocuk onun 50 tl oldugunu ne bılsın tabı kantıne gtms bseler almıs ustu kalsın demıs :))) Kantinci gelip soledı tabı.. Ama çocuklarda bu yaslarda oluyor malesef
cevp için teşekkürler:) internetten araştırdım da uzmanlar bu yaştaki çocukların senin benim gibi kavramları çok alglamadıkları için yapıyorlar büyüyünce düzelir diyorlar. bizimki çok zeki 3 yaşlarındaydı ablamın hırkası giymiştim çkar o annenin diye çıkarttrdı. ablam benim bişeyimi alsa onuda bıraktırıyodu bu teyzenin diye yani bizimki biliyo o paranın onun olmadığı ama alıyo geçen gün ablam uyurken çantasından 50 lira almış akşama kadar üzerinde taşımış sokakta oynamış çocuklar eniştem işten gelince salihte 50 lira var annesi vermiş demişler. neyseki harcamamış