• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 5 yaşındaki çocuğumda kabızlık sorunu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yasemin_de

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2020
1
0
1
35
5 yaşında bir oglum var. 1 yaşından beri kabızlık ile ugraşıyoruz.10 dan fazla doktora gittik her seferinde üst üste lagman yaptırdılar 1-2 ay olmadı sonra tekrar devam etti.denizlide ikamet ediyrum.eğer böyle durumda olupta gecen var ise yaptıgı şeyi veya gittigi doktoru paylaabilir mi?çünkü son noktaya geldim artık cocugum lagman ismini duyunca bile aglamaya başlıyor.

5 yaşında bir oglum var. 1 yaşından beri kabızlık ile ugraşıyoruz.10 dan fazla doktora gittik her seferinde üst üste lagman yaptırdılar 1-2 ay olmadı sonra tekrar devam etti.denizlide ikamet ediyrum.eğer böyle durumda olupta gecen var ise yaptıgı şeyi veya gittigi doktoru paylaabilir mi?çünkü son noktaya geldim artık cocugum lagman ismini duyunca bile aglamaya başlıyor.
Canım geçmiş olsun inşallah tez vakitte geçer aynı sorun benim oğlumda da oldu çocuk cerrahisine götürdüm doktorum efsane bi adam gittiğimde ben tahlilleri yaptırıp ankaraya gidecektim artık özel bir kliniğe 15günde yapar olmuştu oğlum ve lavmanla yapıyordu doktorum kızım çocukla yollarda sefil olma bir dene vereceğim listeyi düzelmezse git dedi güzelce muayene etti Allah razı olsun sürekli dua ederim adam bağırsakları çalışmayı bilmiyormuş oğlumun

Süt ve çikolatayı kesti hiç verme dedi bu süreçte
Haftada iki gün bakliyat yemeği yiyecek
Ve günde 3kez ılık bak şerbeti dedi
Oğlum çok süt içerdi her süt istemesine bal şerbeti verdim 15gün çok dikkat ettim çocuk çikolata ister Bir çikolatanın 1/4ünü verdim mesela ve anaa ne babaanne dede hala tüm sülaleye tembihledim bizle görüşeceğinizdekaldırın çocuk görmesin vermeyin dedim
Oğlum bir kaç ayın sonunda düzenli kaka yapmaya başladı ama ılık bal şerbeti bizim kurtarıcımız oldu sonra sütü sulandırıl verdim gece yatmadan ama yine iki sefer ılık baş şerbetini içirdm şuan 9yaşunda hafif bir kabızlığı olsa hemen ılık bal şerbeti içiririm akşamına rahatlar
Ilık (sıcak) bal şerbeti kabızlığı soğuk bal şerbeti ishale iyi gelirmiş
Uzun yazdım ama kıyamadım yavruya biz kurtulduk darısı size olsun inşallah

Benim kızım 15 aylık doğduğun dan beri kabız aslında geldiğinde kendi yapmıyor poposunu sıkıyor🙄 bize tek çare duphalac şurup oldu günde sabah öğle akşam veriyorum gece bakıyorum yapmış zorlaniyo ama yapiyor rahatlıyor.

Benim kızım 15 aylık doğduğun dan beri kabız aslında geldiğinde kendi yapmıyor poposunu sıkıyor🙄 bize tek çare duphalac şurup oldu günde sabah öğle akşam veriyorum gece bakıyorum yapmış zorlaniyo ama yapiyor rahatlıyor.
Hep suruplamı yapıyo surupsuz yapamıyormu lütfen bana ulasın benim oğlumda hiç yapamıyor

Back