• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yaşındaki çocuğa tecavüz ederken 12 yaşındaki kardeşini gözcü olarak dikti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Rezalet! 5 yaşındaki çocuğa tecavüz etti
5 yaşındaki erkek çocuğa tecavüzIğdır’da 5 yaşındaki erkek çocuğa tecavüz ettiği iddia edilen bir kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi.
Sitene Ekle
rezalet-5-cocuga-tecavuz-etti-4964730.Jpeg

Kent merkezindeki bir mahallede yaşayan B.T (18), 7 Kasım Mahallesine gelip 5 yaşındaki bir erkek çocuğunu kandırarak mahallede bulunan metruk bir binaya götürdü.

Daha sonra metruk binadan ayrılan B.T. ile çocuğunu yanyana gören anne, durumundan şüphelendiği B.T.'ye yaklaşınca şüpheli kaçmaya başladı. Çocuğun annesi, şüphelinin kaçması üzerine durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri, verilen eşkal doğrultusunda bölgede bulunan yaklaşık 20 kişiyi Emniyet Müdürlüğü binasına götürdü. Burada çocuğun annesi tarafından teşhis edilen B.T., gözaltına alındı. Şüphelinin, küçük çocuğu kandırıp metruk bir binada tecavüz ettiği, 12 yaşındaki kardeşi Ö.T.'yi de gözcülük yapması için binanın önünde beklettiği belirtildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan B.T. adliyeye sevk edilirken, hastaneye götürülen küçük çocuğun tecavüze uğradığı doktor raporuyla da tespit edildi.
milliyet

Allah belasini versin adi serefsiz
Insan bozuntusu
Sinirim bosaldi resmen

kardeşi de engel olacağına destek olmuş, o da abisinin yolunda anlaşılan, nasıl çocuk yetiştiriyorlar ya

Küfr kadina yakisiyor diyorlar
Gelde etme
Aklima geldikce buraya gelip gelip Sövmek istiyom adiye
Nasil bir süt emdi kani bozuk
Insallah hapiste yaptigini yasarda benimde yaglarim erir

İdam da yetmez bu hayvana.. Orasını kesin asacaksın boynuna aynısınıda ona yapacaksın.. İflah olmaz böyle pislikler hapis yatmakla.

o çocuğun psikolojisi ne olucak şimdi. çok ağır bir durum bu. umarım bir gün aynısı onunda başına gelir ayrıca ceza evine gitmeden koğuşa haberi gidiyo. oradakiler ona gerekeni yapar

Sinirlerim zıpladı akşam akşam ..görmeseydim keşke..Allah çocuklarımızı korusunnn

Allah belasini bersin hapiste yatacak yatmasinada hapis icinde vala bu adiye yapmdiklarini birakmazlar insallah
Kucucuk cocuga nasil yapilir

Sere.siz pislik. Allah belasini versin ya. Perisan olsun.

Kanim dondu resmen:KK57: Allahim çocuklarımızı bu adilerden nasil koruyacagiz uykularim kaçıyor:KK43:

iyi ki yakalanmış anne fark etmese, çocuk tarif edemezdi bile daha 5 yaşında

Sapıklar aşırı derece çoğaldı, malum.

Anlayamadığım anne çocuğunu niye yalnız bırakmış?

Yalnız olan çocuk her tehlikeyle karşılaşabilir çünkü.

Allah senin ve senin gibilerin belasini versin. Lanetli pislik adi.....
Nasil ya nasıl nasil Allahim nasil yaaa?:KK61:

5 yaşında bir çocuk ya .... İnsanların bu kadar mı gözü döndü

ben hala mert olayını unutamıyorum, o yüzden öldürmediğine şükrettim malesef

bütün tecavüzcüleri bir koğuşa koycan, akşam sabah birbirlerine tecavüz edip dursunlar. Beyin yoksulları.

iceride ona da ederler bol bol. kakasi pacalarindan akana kadar umarim!!

Back