Nakış 5 yaprak çiçek(tek renk menekşe)

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.
Canım bumu bana söylediğin zigzag tekniği ama esas resimlerin bazıları açılmıyor esas başlangıç yani teyel olayını görmem lazım:)

tatlım bende hepsi açılıyor ama
sana bahsettiğim teknik bu

AAAyazdım yazıyı resim açıldı bende aynen böyle yaptım ama neden düzgün olmadıki ayyy mutlaka bir yerde püf noktası var bunun benim bahsettiğim zigzag nasıl anlatayım üçgen gibi anlatabildimmi anladın sen onu kafamçokkarıştı

Tijenciğim ben sanırım ara mesafeyi uzun tuttum teyel de belkide ondandır mirmirmirmir

üçgen üçgen olan zigzagları ay çiçeği yapaımında kulanıyorduk ,bu resimli anlattığım köşeli olan zigzak
tatlım aklıma geldi şimdi evet bir püf noktası var akşam aşkımcım gelsin ben yaparken o resimler en geç yarın sabah siteye eklerim ok?

acil diyorsan eğer kısaca anlatmaya çalışayım
5 yaprak teğeli aldıkdan sonra çok hafif büzdürüyorum
her yaprağı aynı yönde aşağıya doğru kıvırıp biryandan da toplu iğneliyorum (açılmasın diye)
şimdi iyice büzdürmelisin
iki ucu denk gelecek şekilde dibinden tuturuyorum
iğneleri açtığımda düzgün çiçek şekli oluşuyor

Vallahi tijen bir şey söyliyeyimmi kolay görünüyor ama baya uğraştıran bişi bence sattığın fiyata değer yani emek var birde bohça sattınmı hiç nekadara veriyorsun yani herşeyi senden ortalama olarak ben yaptığım şeylere fiyat koyarken çok dikkat ediyorum herşeyini hesaplıyorum ama yinede birde senden fikir alayım dedim canım

:)) tatlım arkadaşlarımın yorumu ,çevremden duyduğum;
"çok muntazam çalıştığım, renk desen uyumunun çok iyi olduğu,kumaşın tersinin de yüzü kadar düzgün olduğu" gibi şeyler
işin açıkcası desene karar vermek, çizmi düzenlemek
renkere karar vermek nerdeyse 1 haftamı almıştı(sehpa takımında)işlemem ise 1 ayımı aldı
eee doğal olarak ona göre fiyat koyuyorum:))
bohçalar 50 milyondan satışı var ama örneğine görede değişiyor
eğer zorlanmadıysam çok kafa yormadıysam fiyat daha uygun oluyor.

kiz anlatimlar gercekten sahane, ah bide senin kadar duzgun yapabilseeeem onemli olan biseyi yapmak degilki zaten, hakkini vermek yuregine saglikcanim, sen bu isten cakiyosun :lepi:

tşkler tatlım :) eh işte elimden geldiğince bişiler yapmaya çalışıyorum

ne demek ya bişiler yapmaya çalışıyom yaptıkların tek kelimeyle şahaneler ellerin dert görmesin tijeenciima.s.

çoooooook teşekkürler canım ,çok mutlu oldum yafs yüzümü görsen ağzım kulaklarıma varıyo kikikikikiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…