Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlar sabah sabah 5. takımda kimse olmuyo diye ugramıyodum ....

emelimde burde kalişimde günaydınlar efem hayırlı günler olsunnnnnn....

günaydın aebenim bende az önce sizdeydim biraz mesajınızı uçurdum :)) ama baştan başladığım için son syfaya gelip selam veremedim canım..

aebenim ne oldu kan olayı uymadımı seninkide yoksa habermi gelmedi.. off kimse çıkmayacak diye çok üzülüyorum...

aebenim haftaya pazartesiye hazırla yemek listelerini getir yapıştır .....bekliyoruz yani çekinme sen bizdensin :)

emelim ben seni mesajlarla yorumlarla başbaşa bırakayım benimki sonrada olsa olur kendini yorma.. gidip yazıcıyı alacağım servisten gökçenin akşama hazırlaması gereken ödevi var..

kallisin listesinden başladım sondan başa doğru gidicem

ilkgün ekmek grubu çok kaçmış senin kilona göre
ara yapman güzel
akşam meyvesini yemekten en az 2 saat sonra ye
meyve suyu mümkünse hiç kullanma ne kadar oğal olsa da gereksiz kalori yerine meyve yemak daha sağlıklı
akşamları ekmek iyiki de yememişsin zaten ekmek grubu çok kaçmış gün içinde akşam yemeklerinde de mutlaka ekmek grubu var zaten yediklerin arasında
süt veya yoğurdu biraz daha artırmalısın

bir de yaş boy kilo bilgilerinizi verirseniz metabolizma hızlarınızı hesaplarım hepiniz için günlük yedikleriniz konusunda bir fikrimiz olur en azından

aeben

2 dilm . en . ekmek .peynir maydonoz .çay ...
greyfurt suyu 3 çatal pasta ..
1 tabak yogurtlu spagetti .yagsız ..
yarım greyfurt .. 1 tane bayram çukulatası ..
ton balıklı salata ...1 dilim peynir ..
yokkkk

canım bu liste yanlış tercihlerle dolu meyve suyu önermiyoruz kesinlikle
pasta yılda 2 kez yeter zaten az bile olsa metabolizmayı yavaşlatıyor yağ ve şeker birarada olunca
aynı gün hem pasta hem meyve suyu hem de çikolata fala kaçmış
daha fazla süt yemelisin bugün yediklerinin yağ oranı fazla olmuş günde en fazla 3 tatlı kaşığı yağ hakkımız var

bennuu

sabah:
bi poğaça,kibrit kutusunun yarısı beyaz peynir,bir domates,bir biber...

öğlen:
3 tane biskrem

akşam:
lahana çorbası,milkshake içtim bide kahve içtim...

sabah:
elma sirkeli su
1 domates,bi kibrit kutusu peynir,bi poğaça,bir biber...

öğlen:
1/2 tabak domates çorbası,salata

akşam:
1 tabak lahana çorbası,salata,2 dilim salam,yarım dilim ekmek...

bol su,soda kahve,nescafe,çay...

sabah:
1 yumurta,1 küçük sosis,1 domates,5 zeytin,1kibrit kutusu peynir

ara:
türk kahvesi-soda( benim vazgeçilmez ikilim:) )

öğlen:
lahana çorbası,1 domates,biraz maydonoz,2 zeytin,yarım kibrit kutusu peynir

ara:
yarım dilim pasta

akşam:
1 dilim salam yarım dilim ekmek

bol su içtim,çay içtim,2 şeker kulladım...

vermek istediğin kilo bizlere göre az olduğu için senin daha dikkatli ve kaçamaksız diyet yapman gerekiyor bitanem
sabahları poğaça yeme artık
çaydaki şekeri de iptal et
pasta yok senin hayatında artık
sütü ve peyniri artır hayatında
kahve soda ile ara öyün olmaz en az 70 kal bir ara öyün olabilir

umutcum genel olarak iyi yediklerin ve oranları
birgün gezman vardı ayda bir diye bir yorum yapmıycam akşama az yemişsin zaten
sen bu işi biliyorsun sadece ikimize de azim ve hırs gerekiyor kafamızı kızdıracak birileri lazım bize arada kilo vermemiz gerektiğini sık sık hatırlatılmasına ihtiyacımız var sanırım

kalişim dün haber bekledim gelmedi bugün bi arıycam muhsin beyi .....:çok üzgünüm:

canım bide ben sıkıştırmayım diye yazmadım bide benle ugraşma diye zaten görüyorum zor yetişiyosun .....:sm_confused:

kızlar ben 1 haftaya yakındır karbonhidrat diyeti yapıyorum çokk memnun kaldım denemek isteyen olursa bi incelesin ...şutarafagitti benim duran kilomu herekete geçirdi a.s

musait olanlar pilates saatii:1hug:

şaşkın pericim yediklerinin yağ oranı yüksek olmuş bu hafta gramla kilo vermen bundan malesef
ediklerini daha anlaşılır yazmanı rica ediyorum öyünlere bölerek yani

kuru yemiş sağlıklı ama fazlası zararlı canım fıstıklı helvayı da çöpe at hemen bir daha görme bile hepsi yağ nerdeyse çünkü
meyve suyu ile kahvaltı yapma bundan sonra
kızartma asla diyorum başka da bişey demiyorum

honeycim yediklerin dengeli değil malesef ve yağ oranı yüksek
hamurişini acil çıkart hayatından ekmek yemen daha sağlıklı poğaça pasta yediğini görmezsem sevinirim bu haftaki listende canım
kilo vermen iyiydi yediklerine rağmen ama bu performansla hemen geri alcaksın gibi geliyor haberin olsun

REYHAN ABLA
ben senin için liste hazırlamıştım ama onu kullanmıyorsun bu bir
çok az yiyip zaten yavaş olan metabolizmanı durduruyorsun bu da iki

2 ana öyün 2 ara öyün doğru değil
kesinlikle 3 ana 3 ara öyün gerekli

günaydin sabah sekerleri.

cedric canimsin biliyorum ehliyet konusundaki hatami .ama pekte düsünmüyorum artik. cocuklarimin güvenmemesi derken alamiyacagima degil benim yolda olmam ne bileyim azicik gec kalmam, onlari cok rahatsiz eder. hele son evlenen kizim bazen isyerine tel eder . toplanti falan vardir teli sessize almisimdir duymamisimdir. firmanin telini arar. 2-3 dakika icinde ciktim ciktim cikmazsam polisi aramaya kadar vardirir durumu. bir rüzgar essin hemen arar firtiona var seni almaya geldim diye. bir cankurtaran sesi duysun ilk önce beni arar iyimiyim diye. ben onu huzursuz etmek istemiyorum . ehliyetin yoklugunuda hic aratmadilar bana sagolsun cocuklarim 4ününde var birde... ben araba kullanabiliyorum sadece ehliyetim yok
kizlar bugün yürümedim.. hemen geliyorum bana müsade

senin listeni uyguluyacagim emelim. benimde cok kafama yatti o liste. üstelik tam bana göre yapilmis bir liste . yani onu yaparsam diyet yaptigimin bile farkinda olmiyacagim gibi geliyor bana.geliyorum hemen

selam kızlar
emelim varmış reyhan abal varmış
görünen nasılsınız

kızlar ben 1 haftaya yakındır karbonhidrat diyeti yapıyorum çokk memnun kaldım denemek isteyen olursa bi incelesin ...şutarafagitti benim duran kilomu herekete geçirdi a.s

musait olanlar pilates saatii:1hug:
abencim işe yaradımı puan toplama
ben de deneyebilirim onu tam benlik bir diyet gibi geliyo banada

merhabaaa.
kadisim oglunun dogum günü kutlu olsun güzelim. cok yorulmussun kiyamam ben sana.

teşekkür ederim reyhan abla
evvet çok yorucuydu birde grip oldum başımı kaldırcak halim yok işte yoğun

bunasil sey canim ya. bu ne ahlaksizliktir ne vicdandir ne adalettir mehalim yazdigindan beri tas kesildim burada

güzeller nasılsınız.ne zamandır uğrayamadım.geçmişide okuyamadım pek.
ya mehalim az bile anlatmış.neler dönüyo bir bilseniz,insan kendinden şüpheleniyo.tecavüzler mi dersiniz,birbirlerinin karısını kaçırmamı dersiniz,ohooo neler neler.kadın çocuklarını birakıyo ,başkasının kocasıyla kaçıyo.5 yıl sonra hiç bişi olmamış gibi köye geri dönüp oturuyolar.böyle bi yer işte,insan kendini sorguluyo.bu emeğimi daha iyi bi yerde harcasaydım diye.başka öğretmenler şu öğrencim doktor olur şu avukat diye hayal kurarlar,biz ise bu kimi kaçıracak ,kime zarar verecek diyoruz.yani boşa kürek sallıyoruz,ben 3 senenin sonunda böyle düşünmeye başladım.ben bunları adam ederim diyodum.ama yeniliğe iyiliğe sonuna kadar kapalılar.bilmiyorum hakkımızda hayırlısı.

KENDİNİZE İİ DAVRANIN.ÇOK ÖPÜYORUM.......kaydirigubbakcemile3

sadece zenan ve cedric kalmış
zenanla devam ediyorum

bazı günler kahvaltı ve öğleyi birbirine eklemişsin 3 ana 3 ara öyüne dikkat et
patates çok tüketmesen iyi olur 90 gr çiğ patates 1 dilim ekmek demek
hamurişi ve kızartma yasak
tek şeker bile olsa lütfen onu da bırak
ev pikniğinize laf etmiyim sen etmişin zaten
bana yaş boy kilo bilgilerini ver lütfen

tüm takım arkadaşlarımdan rica ediyorum yaş-boy-kilo bilgilerini yazsınlar lütfen

cedricim öyle yemeği ve kahvaltı ayrı olmalı kahvaltı mümkün olduğunca erken olmalı ki metaolizma çalışmaya başlasın
pastırmalı yumurta ve 1,5 simit gerçekten çok fazla sana bir öyün için
meyve suyunu bırakmalısın hamur işi tamamen yok denecek kadar az olmalı hayatında
lahmacun da bir öyünde 1 tane en fazla o da çok sık olmamak kaydıyla
haftada bir kez ödül var diğer günler yok olmalı ki kilolarımızdan daha çabuk kurtulalım

1 dilim ekmek =30 gr çavdar ekmeği veya tam buğday ekmeği=25 gr beyaz ekmek
=150 gr çorba
=200 gr sebze çorbası
=45 gr makarna
=45 gr pilav
=100 gr kuru fasulye, nohut, barbunya,y.mercimek
=90 gr patates
=1 porsiyon meyve
=1/2 paket form veya maviyeşil bisküvi
=30 gr bal,reçel,pekmez
=4 orta boy zeytinyağlı sarma
=1 orta boy zeytinyağlı dolma
=20 gr nohut vaya leblebi
=1/8 yufka
=2 adet light kremalı bisküvi
=1 su bardağı patlamış mısır
=40 gr tane mısır
=1/2 orta boy haşlanmış mısır

1 porsiyon et grubu=1 yumurta=30gr az yağlı beyaz peynir=30 gr dana eti=30 gr tavuk eti=30 gr balık=30 gr hindi eti=20 gr kaşar=20 gr sucuk,salam,sosis,pastırma

1 tatlı kaşığı yağ=1/2 yemek kaşığı yağ=5 siyah zeytin= 7 yeşil zeytin=2 bütün ceviz=6 fındık=6 badem=10 fıstık=1 tatlı kaşığı tahin= 1 tatlı kaşığı mayonez

1 adet evde yapılmış poğaça = 1 tk yağ+ 1 dilim ekmek
1 hamburger = 2 dilim ekmek+ 60 gr et grubu
1dilim ( 2parmak genişliğinde) yaşpasta= 2,5 dilim ekmek+ 2 tk yağ
1 porsiyon sütlü tatlı= 150 gr süt veya yoğurt+ 1,5 dilim ekmek
1 porsiyon pide= 120 gr et+ 6 dilim ekmek+ 1 tk yağ
1 petek çikolata= 1/3 dilim ekmek+ 1/2 tk yağ
1 simit = 3 dilim ekmek+ 1 tk yağ
1 adet lahmacun= 2 dilim ekmek+ 2 porsiyon et grubu
250 gr balık (brüt)= 4 porsiyon et grubu
250 gr tavuk butu= 4 porsiyon et grubu

dalmışım temizliğe emelim yazmış görmemişim.

haftada bir ödül dedin ya emelim haftada bir gün ödül bile çok şeyler kaybettiriyor sen beni biliyrsun cumartesi yada pazarları mutlaka kaçırırdım bir şeyler ya bir biraz ya fazla ızgara vs.. nasıl 2 aydır ağzıma tek kaçamak sokmuyorum o derece mutlu ve huzurluyum veremesemde ay verebilecekmiyim diyekorkumu attım içimden çünkü çabamı biliyorum bu yüzden sadece rahatlığı için bile bırakılabilecek bir şey bu kaçamak olayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…