Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aman allahimmmmmmm.
allahimsen koru yarabbim. sen kötülerden uzak tut evlatlarimizi

ne guzel kallisim bende kizlara 18 olsunlar hemen yazdircam benim gibi olmasinlar sende cikartabilirsin canim yenisini
mehalim gercekten birden usudum yaaa nasil oldum anlamadim canim soyleyecek soz bulamiyorum

ablam bahsettiklerin bunlarmı valla bunlarsa benim çok ilgimi çekti nolursun bir soruştur.. fiyatlarıda uygun..

mehalim bir haftadir böyle...
nesesiz sevksiz.üzgün caresiz. birkere daha sormustum. yani tabiki ilgi cekiyor. ama durumun bukadar kötü oldugunu tahmin edemezdim cok üzüldüm

evet canim bu tür seyler. ben ebaye bakayim bulamazsam haftasonu alisverise gittigimde ararim canim kallisim. sana mutlaka haber getiririm

ablam üzgün tabiki dediğin gibi çaresizlik insanın elini kolunu bağlıyor ve sorumsuzluk... o ne yapabilirki aile çocuğuyla ilgilenmedikten sonra...

fiyatlari uygun demissin kallisim nerden baktin ve nekadar fiyatlari?
ben fiyatini bilerek ebaye bakarsam oradaki fiyatlarla karsilastirma imkanim olur

ablam sabah erkenden yollayayım sana ben msn den olurmu tam çıkmak üzereydim...

ben şu kan aradığımız başlığada bakıp çıkıyorum hepinize huzrlu geceler dilerim allah sağlıktan ayırmasın inşallah ne sizi nede çocuklarımızı, amin....

kizlar ben cikayim efe illa benle yatmak istiyo hepinize iyi geceler allah bu tur olaylarla karsilastirmasin yarabbim hic kimselere
hadi yarin gorusuruz insallah

iyi geceler zenanim
hosgeldin bennucugum bende cikiyordum canim benim sirtim cok agriyor uzanayim biraz gerci uyurum hemen. öptüm kocaman hepinizi

bugün neler yaptığımı söyleyimmm...bi kere gece hiç uyku uyumadım canım sıkkındı sabahta erken kalkınca tüm gün kafamda yıldızlar uçuştu....

sabah:
elma sirkeli su
bi domates
kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
bi tane biber
ve bir tane poğaça...

ara:türk kahvesi,4 şeker 2 bardak çay..

öğlen:
kahvaltılık yedim
5 zeytin,1 domates,biraz kızartılmış patates,iki dilim sucuk,1/4 yumurta haşlanmış,yarım dilim ekmek,bir salatalık,bir iki dilim taze kaşar,2 dilim salam

akşam:
lahana çorbası,yarım simit,yarım ülker gofret çikolata,türk kahvesi-soda...

yedimde yedim valla

merhabaaaa
geçmişi okumadan önce bennunun fotograflarına baktım maaşallah pek güzelsin kız kiloluda değilsin ama sen birazcık vermek istiyorsun sanırım
ben biraz bakınıp geleyim ne kaynatmışlar ben yokken :)

tşk ederim,o senin güzelliğin balbebek...benim kilom orantılı bir şekilde vücuduma dağılmış...ama tartıya çıktığım zaman ben biliyorum 69 kilo olduğumu...ama yani ne kilolu hallerim vardı onlara göre iyi tabiki..

kaç saattir buradayım bilseniz şaşrsınız valla-tatlicadiarzu-
matemciğim geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlanırsın benimde yakın zamanda bir ameliyat planım var zor bir süreç de beni bekliyor bakalım hayırlısı
kallisim sana cevap yazdım özelden şekerim bi ara bakarsın ok?yerimseniben
kadis oğlunun doğum günü kutlu olsun canım benim içinde bir öpücük konduruver o meleğin yanaklarına olurmu?
mehalim sıkıntılarını okuyunca kendimi senin yerine koydum benim bile içim daraldı allah yardımcın olsun her gece varır sabaha unutma olurmu?:teselli:
umuts nerde kızlar yaa ben uzun zamandır karşılaşamıyorum onunla oğluşu nasıl oldu acaba?msn si falanda yokki bendefisfisfis
emelciğim senin elişlerini merak ediyorum canım forumdaki linki versende baksam yaa?
maaşallah reyhan abla olsun kallis olsun cedric olsun bir krem furyası almış başını gidiyo kaç eurolar falan biz garibanlarda burdan heves edip oturuyoruzkaydirigubbakcemile3
aklımda kalanları yazdım herkesi öpüyorum arkadaşlar:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…