mehalim seninle bu konuda görüş ayrılığına düştüm -tatlicadiarzu- bence kocalar çok beğendikleri için istemiyorlar koyu renkli saçı .. dikkat et sarışınlar hep ilgi çekiyor yüzü çirkinde olsa bakılıyor saçları dikkat çekiyor kızıllara hiç sözüm yok benim içinde en dikkat çekici kızıl renktir hoş geliyor işte ... e-e-ee adamlar isterlermi eşleri ilgi çeksin beğenilsin bakılsın-tatlicadiarzu- bu yüzden dikkat çekmycek renklere bürünmemizi istiyorlar....kallisim ahh saç boyama işi eşimle benim aramdada sorun oda siyah hastası bende açık renk dediğin gibi bende kızıla boyatmış ve çok beğeni almıştım ancak nerdeyse evden kovuluyordum.şimdi uzun zamandır siyah kullanıyorum madem o beni beğeniyor varsın öyle olsun :)) ah şu eşler
canım... zenanım ..............kuzum ......hayatım........... tatlışkom ...... çok düşüncelisin ama benim sorunum bu takımdaki üç beş mesaj toparlama değil siz siteye geldiğimde ne çok sayfa açtığımı hepsinin son yazılan mesajlarını tek tek kontrol ettiğimi bilseniz :1rolleyes: tüm başlıklara bakıyorum bakmak zorundayım son günlerde takımlardaki temizliklere bile yetişemez oldum 3000 lerde tuttuğumuz mesajlar oldu 4000 ama yetişemiyorum işte... önce püsküüt vardı benden öncede o tek başınaydı tabiki... püsküüt görevi bırakınca ben tek kaldım ama zaten yoğun olan evdeki hayatımdan ayırabildiğim kadar zamanı ayırıyorum daha fazlasnı yapamamki.. haftaya böyle olmayacak çünkü iki kişi olacağız bu sürpriz her an gelebilir bekleyiniz :lepi: işleri bir kaç günde halledip haftaya rahat, huzurlu başlayacağız bu yüzden bu hafta böyle yoğun geçecek üzülmeyin... yemek listelerini bile toparlayamadım işte ama haftaya dediğim gibi hem toplu yazılınca hemde ben bu kadar vakitsiz olmayınca rahatça toparlayacağız..canim benim her hafta cok zor olacak senin icin boyle kallisim ya bende bisiyler yapim yardim edim sana anlat ogret ne yapabilirim senin icin
olmadi soyle ne yapilmasi gerekiyo ben kizlara soyliyim onlar yardim etsinler 1 hafta daha tatil onlara tek yaptigim cene calmak hic yardimim olmuyo size
bir kızdıkkkk bir kızdıkkkkk Şenizben kaçıyorum bugün ilaç yazdırmaya gidebilicem inşallah sonra görüşürüz
listeler bitsin bakıcam sonra ben cevap vermedim diye kızmayın
canım şu günlerde bir sorun var yavaşlama var hepimizde görevliler uğraşıyorlar bakalım biter inşallah.. bundan kaç ay öncesi hiç gelemiyorduk gelsek sinir oluyorduk çünkü neyseki bitmişti rahattık umarım öyle olmaz yine...kizlar pc de sureklilik yok hersey cok gec cikiyo ben biraz cikacam hem yuruycem hemde aksam yemegini ayarliyim coook opuyom hepinize gorusuruz:sm_confused: anlamadim neden boyle oldu bide surekli yazilar cikiyo dun mehalimin dediklerinden
canım hangi semt hangi belediye bu bana mailden yada özelden iletebilirmisin celebde arıyordu bulamamıştı.. burdada çok yoğun yedeğe yazılıyorsun bende 2 hafta beklemiştim... hayırlı olsun bir çoğumuz başladık spora bu iyi gelecek hepimize.....yemek yapmam lazım yeni geldim eve sonra yine gelirim kocamdan önce size haber verdim çok heyecan yaptım yaaa kallisimle cedric yazılınca hoşuma gitmişti bana da nasip olacak inşallah neyse hadi ben kaçaaar
soudastepcdlerm kargoya verilmiş bedne evde aşlıcam bide benim adam step tahtamı yaptırırsa süper olacak .off çok yorgun vede bıkkın hissediyorum çalıştığım kasabada acayip işler oluyor ilkokuldan beri yapmayı hayal ettiğim tek meslek olan öğretmenlikten nefret edecem nerdeyse